Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Speeltoestellen voor privé gebruik.

Speeltoestellen voor privé gebruik zijn een geweldige manier om kinderen buiten te laten spelen en tegelijkertijd de tuin op te leuken. Of het nu gaat om een schommel, glijbaan, zandbak of speelhuis, er is voor elk kind wel iets te vinden. Bovendien zorgen deze speeltoestellen ervoor dat kinderen hun energie kwijt kunnen en hun motorische vaardigheden verbeteren. Bovendien is het een geweldige manier om kinderen buiten te laten spelen in plaats van voor de televisie of een scherm te zitten. Kortom, speeltoestellen voor privé gebruik bieden ontelbare voordelen voor kinderen en ouders.

Als u op zoek bent naar een manier om uw tuin op te leuken en uw kinderen te vermaken, dan is het zeker de moeite waard om onze speeltoestellen voor privé gebruik te ontdekken. Wij bieden een breed scala aan producten, van schommels en glijbanen tot speelhuizen en zandbakken. Onze speeltoestellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn veilig en duurzaam. Bovendien zijn ze gemakkelijk te monteren en te onderhouden. 

 
Blue Rabbit Freeswing 9 cm
Blue Rabbit Deckswing 9 cm
Blue Rabbit Kiosk 9 cm
Blue Rabbit Penthouse 9 cm
Blue Rabbit Beachhut 9 cm
Blue Rabbit Belvedere 9cm
Blue Rabbit Pagoda 9 cm
Blue Rabbit Swing 9 cm
Blue Rabbit Cascade 9 cm
Blue Rabbit Wall
Blue Rabbit Wall

€ 126,95

Blue Rabbit Platform 9 cm
Blue Rabbit Steps 7 cm
Blue Rabbit Ramp
Blue Rabbit Ramp

€ 126,95

Blue Rabbit picknickset
Blue Rabbit Bridge
Blue Rabbit Net
Blue Rabbit Net

€ 86,95

Speeltoestel Paula
Speeltoestel econonoom
Speeltoestel Maxim
Speeltoestel robuust
Speeltoren Alex
Speeltoren Alex

€ 703,95

Speeltoren Robin
Speeltoren Robin

€ 669,95

Schommelaanbouw
Schommelaanbouw

€ 279,95

Speeltoestellen voor kinderen in de tuin:


Speeltoestellen voor kinderen in de tuin. Een eigen speeltuin of speeltoestel in de tuin is ongetwijfeld het mooiste cadeau dat je kind kan krijgen. Of het nu gaat om een gezellige speeltuin met klimwand of een klassieke speeltuin met glijbaan, zo divers als de voorkeuren van kinderen zijn, zo divers is ook de keuze. In de webshop van E-woodproducts kunt u uw persoonlijke speeltoestel kopen.

Een houten speeltuin is het perfecte cadeau voor kinderen. Buiten in de achtertuin gelegen, zullen uw kinderen jarenlang heerlijk kunnen spelen. De schommelsets van E-woodproducts behoren tot de mooiste sets op de markt. Het stevige hout is ideaal om met meerdere kinderen te spelen en te schommelen, bijvoorbeeld op een verjaardag. Of je nu op zoek bent naar indianen, prinsessen of wilde dieren om mee te spelen, een E-woodproducts speelset met zandbak en een dubbele schommel past bij elk spel. Er zijn ook allerlei accessoires die u kunt kopen om uw E-woodproducts set uniek te maken, zoals stuurwielen en piratenzwaarden om van uw speelset een interactief avontuur te maken.

Grote selectie van houten speeltoestellen met schommels


In de webshop van E-woodproducts vindt u een groot assortiment stoere speeltoestellen met glijbaan. Wij bieden speeltoestellen voor de achtertuin, elke plek of die nu groot of klein is. Door de speelmogelijkheden voelen kinderen zich prettig in de buitenspeeltoestellen en vliegt de middag voorbij. Elk speeltoestel met schommel bevordert de coördinatie en behendigheid van kinderen.

Een E-woodproducts speeltoestel voor een kleine tuin klinkt niet meteen als een goede combinatie, maar kijk eens naar onze houten speeltoestellen met platformhoogtes van 90 cm tot 120 cm. Deze houten speeltoestellen nemen minder ruimte in beslag en zijn daarom ideaal voor een kleinere tuin.

Zelfs grotere kinderen zullen zich vermaken op de platformhoogtes van 150 cm tot 210 cm. In bredere tuinen kunt u zelfs uw eigen mini speelhuisje voor uw kinderen toevoegen.

E-woodproducts biedt eindeloze mogelijkheden om een avontuurlijke speeltuin te bouwen met uniek buitenspeelgoed! Wij bieden babyschommels, houten speeltorens en een grote selectie coole uitbreidingen. De keuze is aan u. We hebben een houten klimtoren met klimwand en sportieve uitbreidingen zoals een basketbalring en trapeze. U vindt alle informatie op onze website, waar u gemakkelijk en veilig kunt bestellen.

Bouw speeltoestellen vanaf nul.

Voordat u een speeltoestel, een houten of een klimtoestel koopt en het zelf op een groot terrein gaat bouwen, moet u de structuur van de grond in uw tuin controleren. Het hangt namelijk van de bodemsamenstelling af welke grondankers u nodig heeft voor de montage.

Houten speeltoestellen zijn gemaakt met de hoogst mogelijke stabiliteit en veiligheid, door het verwijderen van oneffenheden in de ondergrond. E-woodproducts raadt aan de speeltoestellen in beton te verankeren voor de ultieme stabiliteit.

Onze veiligheidstegels bieden extra bescherming voor de speelplaats van uw kinderen. Plaats speeltoestellen in een kleine tuin, maar behoud toch voldoende ruimte voor de veiligheid van uw kinderen. Zodra u uw bestelling heeft ontvangen en voordat u begint met bouwen, controleert u eerst of uw bestelling compleet is. Het project "zelf speeltoestellen bouwen" zal door de eenvoudige montage een groot succes worden voor het hele gezin.

Onze houten speeltoestellen zijn goedkoop en eenvoudig te monteren. Hoewel de montage geen professionele vaardigheid vereist, raden wij twee personen aan voor de montage. Wij produceren een scala aan speeltoestellen waaronder glijbanen, torens en speelhuisjes.