8-Persoons Picknicktafels

.
Zoekt u een picknicktafel voor 8 personen? Dan hebben we voor u dit handig lijstje opgesteld. U vindt ze in allerlei soorten vormen: ronde picknicktafels, vierkante picknicktafels, rechthoekige picknicktafels. Maar ook in verschillende soorten materialen, zoals vuren hout, douglas hout, aluminium en metaal.
.

Overzicht van alle picknicktafels voor 8 personen.

zoek
 
powered by myShop.com

Hebt u niet gevonden wat je zocht?

.
Dan kunnen we u misschien doorverwijzen naar alle vuren houten picknicktafelshardhouten picknicktafelsdouglas picknicktafelspicknicktafels met een metalen onderstelaluminium pickicktafels.
 

Welke 8 persoons picknicktafel kunnen we u adviseren?

.
Dit is uiteraard afhankelijk van wat u belangrijk vindt. We noemen een aantal factoren op die u keuze kunnen bepalen: de mate van sociale interactie, de prijs, de duurzaamheid, het gewicht van de tafel.

* Sociale interactie: Een vierkante of ronde picknicktafel creëert de meeste interactie. U kan perfect praten met iedereen rondom de tafel. Zowel met de mensen links en rechts van u, maar ook met degenen die recht tegenover u zitten. Rechthoekige picknicktafels bieden deze mogelijkheid veel minder of zelfs niet. Als je op het hoekje van de tafel zit, hoe kan je dan gemakkelijk praten met iemand die op dezelfde zitbank zit, maar dan aan het andere hoekje. Dik vervelend! :-)

* De prijs: Niet onbelangrijk! De meest voordelige picknicktafels zijn de vuren houten behandelde KING picknicktafels. Ze zijn behandeld en hebben een behoorlijke dikte, namelijk 4 centimeter! Hardhouten picknicktafels zijn dan weer een stuk duurder. De aluminium picknick tafels en de Douglas tafels met een metalen onderstel vallen dan weer binnen de duurdere prijsklasse, maar ze hebben dan ook meteen die extra uitstraling. 

* De duurzaamheid: Zijn hardhouten tafels daarom meer duurzaam van vuren houten tafels? Absoluut niet! De vuren houten tafels zijn behandeld / geïmpregneerd zodat ze ook een even lange duurzaamheid bekomen als hardhouten tafels. Het voornaamste verschil is dat hardhout in onbehandelde vorm, duurzamer is dan vuren hout. Let op, houtspecialisten zeggen uitdrukkelijk dat ook hardhout best jaarlijks behandeld moet worden met houtolie

* Het gewicht van de tafel: Hoe zwaarder een tafel is, hoe moeilijker ze te verplaatsen is. Logisch. In het algemeen kunnen we stellen dat alle tafels niet licht zijn, maar ook niet onmetelijk zwaar. Ze zijn met andere woorden allemaal nog te dragen en dus te verplaatsen met 2 volwassenen. Een rechthoekige tafel is dan weer gemakkelijker te verzetten dan een vierkante tafel, en dat is te wijten aan de vorm of constructie.

We hopen dat we met deze uitleg je toch al wat hebben kunnen helpen. Is dat niet het geval, dan kunt u uiteraard extra vragen stellen aan onze service-afdeling