Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Houten reliëftegel 50 x 50 cm, latdikte 16 mm.

EP-10005

Tijdelijk in prijs verlaagd!

9.54

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 7,95

Prijs:

€ 7,95

Onze houten reliëftegel is een uniek en aantrekkelijk decoratief element voor buitengebruik. De tegel is gemaakt van houten planken die naast elkaar zijn gelegd met een kleine tussenruimte. De onderliggende planken zijn 90 graden gedraaid ten opzichte van de bovenliggende planken, waardoor een reliëfpatroon wordt gecreëerd. De afmeting van de tegel is 50 cm x 50 cm met een dikte van 16 mm. Onze reliëftegels zijn zorgvuldig gemaakt met de beste materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van uw aankoop. Onze reliëftegels zijn behandeld tegen rot, schimmel en insecten, waardoor ze geschikt zijn voor buitengebruik. (de dikte van de tegel = 3,4 cm).

 

Toepassingen:

 

Onze houten reliëftegels zijn ideaal voor verschillende buitenprojecten. Gebruik ze als vloerbedekking voor een terras of veranda, of als oprit of wandpad. Ze zijn ook geschikt als decoratie voor een tuin of als achterwand in een buitenkeuken. Onze reliëftegels zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en afwerkingen, zodat u altijd de perfecte match kunt vinden voor uw project.

 

Gebruikte houtsoort:

 

Onze houten reliëftegels zijn gemaakt van vurenhout. Vurenhout is een populaire keuze voor buitenprojecten omdat het sterk en duurzaam is. Bovendien is vurenhout behandeld tegen rot, schimmel en insecten, waardoor het geschikt is voor buitengebruik. Door de duurzaamheid van vurenhout en de behandeling tegen rot, schimmel en insecten, garanderen wij dat onze reliëftegels een lange levensduur hebben.

 

Extra's:

 

  • Contacteer ons: Heeft u vragen over onze producten of wilt u persoonlijk advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onze website of telefoon. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen.

  • Gratis levering: Vanaf een bestelling van 200 euro, bieden wij gratis levering aan in heel België.

  • Garantie: Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en bieden daarom een garantie van 2 jaar op onze reliëftegels

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Breedte:5
Diepte:5
Overige kenmerken:
PDF documenten: