Tuinhuizen | Vuren | Topvision Zwaluw, 200 x 300 cm | wanden antraciet | basis wit

EP-1001824-24

Tijdelijk in prijs verlaagd!

5669.94

Merk:
Topvision
Leveringsterm:
1 - 21 werkdagen
€ 4.724,95

Prijs:

€ 4.724,95

De Topvision Zwaluw tuinhuis is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Met een buitenmaat van 253x333 cm en een hoogte van 260 cm biedt het voldoende ruimte voor al uw tuinbenodigdheden. Het tuinhuis wordt geleverd met een dubbele glasdeur en een funderingsmaat van 203x303 cm.

Het tuinhuis is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals duplo verlijmde vuren staanders van 12x12 cm, zware vuren gordingen van 4,5x12 cm, vuren ringbalken van 5,3x15,5 cm, vuren schoren van 2,7x12 cm en vuren daktrimmen van 1,8x7 cm. De wandelementen zijn uitgevoerd in blokhutprofiel met een dikte van 28 mm.

De deuren van het tuinhuis zijn 4-ruiten en voorzien van luxe deurbeslag met SKG** keurmerk. Er is ook een platte drempel voor probleemloze instap. De overstek zijkanten en voorzijde zijn 25 cm. Het dak is bekleed met EPDM-rubberfolie en heeft een verticale dakdoorvoer. Let op: de hemelwaterafvoerset is niet inbegrepen.
 

Kan ik het tuinhuis ook behandelen voor extra bescherming?


Ja, u kunt het tuinhuis behandelen met een houtbeschermingsmiddel naar keuze voor extra bescherming tegen weersinvloeden zoals regen, zon, vorst en wind. Hierdoor zal de levensduur van het hout verlengd worden en zal het minder snel verweren. Er zijn verschillende soorten houtbeschermingsmiddelen beschikbaar, zoals beits, olie, lak en verf. U kunt kiezen voor een kleurloze of gekleurde bescherming, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.
 

Kan ik het tuinhuis ook gebruiken als werkplaats?


Ja, het tuinhuis biedt voldoende ruimte en stevigheid voor gebruik als werkplaats. De stevige constructie met vuren staanders, gordingen, ringbalken, schoren en daktrimmen zorgt voor een solide basis voor uw werkzaamheden. De deuren zorgen voor goede toegang en ventilatie en met de optionele verlichting, kan je ook 's avonds aan het werk. Er zijn verschillende manieren waarop u uw tuinhuis kunt inrichten als werkplaats, afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften.
 

Hoe groot is de overstek aan de zijkanten en voorzijde?


De overstek aan de zijkanten en voorzijde is 25 cm. Dit betekent dat het dak van het tuinhuis 25 cm verder steekt dan de wanden aan de zijkanten en voorzijde. Deze overstek zorgt voor extra bescherming tegen regenwater en zonlicht. Bovendien zorgt het voor een fraaiere uitstraling van het tuinhuis.

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: