Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

VUREN HOUTEN Enkele containerkast (128 x 80 x 91 cm)

EP-1022383

Tijdelijk in prijs verlaagd!

257.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 214,95

Prijs:

€ 214,95

Onze VUREN HOUTEN Enkele containerkast is een prachtige en functionele oplossing voor het opbergen van uw afval. Met afmetingen van 128 x 80 x 91 cm biedt deze containerkast voldoende ruimte voor het opbergen van uw afvalzakken en houdt tegelijkertijd uw tuin of terras opgeruimd en georganiseerd.
 

Wat is vuren hout:


Vuren hout is een houtsoort die afkomstig is uit Noord-Amerika en Europa. Het wordt vaak gebruikt voor constructies, meubels, en andere houtproducten vanwege zijn kenmerken als stevigheid, duurzaamheid en lage kosten. Vuren hout is ook gemakkelijk te behandelen en te verven, waardoor het een veelgebruikt houtsoort is in de bouw en meubelindustrie.
 

Waarom kies je voor een enkele containerbergen (in plaats van een dubbele of triple)?


Een enkele containerbergen is een uitstekende keuze als u niet veel afval genereert of als u slechts één soort afval wilt scheiden. Het neemt minder ruimte in beslag in vergelijking met een dubbele of triple containerbergen en is daarom geschikt voor kleinere ruimtes of terrassen. Bovendien is een enkele containerbergen vaak goedkoper dan een dubbele of triple containerbergen.
 

Waarom zou je kiezen voor een vuren houten containerkast?


Vuren houten containerkasten zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid, stevigheid en aantrekkelijke uiterlijk. Vuren hout is gemakkelijk te behandelen en te verven, waardoor de containerkast een aantrekkelijke toevoeging is aan uw tuin of terras. Bovendien is vuren hout een relatief goedkope houtsoort, waardoor de containerkast een betaalbare oplossing is voor het opbergen van afval.
 

Alle afmetingen op een rij:


- Breedte: 74 cm
- Diepte: 91 cm
- Hoogte: 128 cm
- De hoogte tot aan het ijzeren latje = 114 cm.
- De deurbreedte is 60cm.
 

Montage:


De montage van deze containerkast duurt ongeveer 45 minuten. In dit pakket vindt u steevast een handleiding en al het nodige bevestigingsmateriaal. 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:18 tot 99
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Voorgemonteerde rabatdelen op een stevig raamwerk
Afmetingen:
Hoogte:128 cm.
Breedte:74 cm.
Diepte:91 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
PDF documenten: