Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Stijlvolle VUREN HOUTEN Dubbele containerkast (128 x 152 x 91 cm)

EP-1022384

Tijdelijk in prijs verlaagd!

503.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 419,95

Prijs:

€ 419,95

Op zoek naar een stijlvolle oplossing om vuilnisbakken in de tuin op te bergen? Kijk dan eens naar onze VUREN HOUTEN Dubbele containerkast (128 x 152 x 91 cm). Gemaakt van stevige 16 mm dikke planken, biedt deze containerkast een efficiënte manier om vuilnisbakken op te bergen zonder de functionaliteit te belemmeren. De containerkast is niet waterdicht, maar wel van stevig materiaal zodat de vuilnisbakken goed opgeborgen zijn. Hierdoor ziet uw tuin er altijd strak en netjes uit. De containerkast wordt geleverd exclusief gasveer om de klep omhoog te houden. Bestel nu onze houten containerkast voor vuilnisbak opbergen en geef uw tuin een opgeruimde look!

 

De nieuwste trend in tuinontwerp: een houten dubbele containerkast voor een opgeruimde look

 

Een containerkast is een must-have voor elke tuin waar vuilnisbakken op een esthetische manier opgeborgen moeten worden. En de houten dubbele containerkast is de nieuwste trend in tuinontwerp. Deze containerkast is gemaakt van duurzaam hout en is verkrijgbaar in verschillende maten. Het biedt niet alleen een praktische oplossing voor het opbergen van vuilnisbakken, maar geeft ook een moderne en trendy look aan uw tuin.

De containerkast is ideaal voor elk type tuin, of het nu een kleine stadstuin of een grote landelijke tuin is. Het past perfect bij elke stijl van tuinontwerp, van modern tot klassiek. Bovendien biedt het voordelen ten opzichte van andere opbergoplossingen voor vuilnisbakken, zoals plastic containerkasten of metalen containerkasten. De houten containerkast is duurzamer en geeft een natuurlijke uitstraling aan uw tuin.

In samenvatting, de houten dubbele containerkast is een modern en trendy item in de wereld van tuinontwerp. Het biedt een praktische oplossing voor het opbergen van vuilnisbakken zonder de tuin in de knoop te brengen. Het is een must-have voor elke tuin waar esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan.

 

 

Wat zijn de populairste manieren om een houten containerkast te personaliseren voor een unieke look in uw tuin?

 

Er zijn verschillende manieren om een houten containerkast te personaliseren voor een unieke look in uw tuin. Hier zijn enkele populaire opties:

 

  1. Schilderen of beitsen: U kunt de containerkast een nieuwe kleur geven met verf of beits, waardoor deze beter aansluit bij de stijl van uw tuin.

  2. Toevoeging van decoraties: U kunt de containerkast versieren met bloemen, stenen, of andere decoraties die in lijn staan met de stijl van uw tuin.

  3. Toevoeging van verlichting: U kunt de containerkast verlichten met LED-verlichting, waardoor deze 's nachts een mooi accent geeft.

  4. Verfraaien met houten elementen: U kunt de containerkast verfraaien met houten elementen zoals panelen, sierlijsten of reliëfs.

  5. Gebruik van graffiti of streetart: U kunt de containerkast een unieke look geven door graffiti of streetart toe te voegen.

  6. Verfraaien met planten: U kunt de containerkast verfraaien met klimplanten die langs de kast groeien.

 

Deze zijn enkele van de populairste manieren om een houten containerkast te personaliseren. U kunt uw creativiteit de vrije loop laten en een unieke look creëren die aansluit bij uw persoonlijke stijl en de stijl van uw tuin.

 

Alle afmetingen op een rij:- Breedte: 152 cm
- Diepte: 91 cm
- Hoogte: 128 cm
- De hoogte tot aan het ijzeren latje = 114 cm.
- De deurbreedte is 60cm.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:18 tot 99
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Voorgemonteerde rabatdelen op een stevig raamwerk
Afmetingen:
Hoogte:128 cm.
Breedte:128 cm.
Diepte:91 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
PDF documenten: