Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

VUREN HOUTEN Triple containerkast (128 x 224 x 91 cm)

EP-1022385

Tijdelijk in prijs verlaagd!

623.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 519,95

Prijs:

€ 519,95

De VUREN HOUTEN Triple containerkast is een stijlvolle en praktische oplossing voor het opbergen van vuilnisbakken in de tuin. Deze kast is vervaardigd uit 16 mm dikke planken en biedt ruimte aan 3 vuilnisbakken. Hierdoor worden de vuilnisbakken minder zichtbaar en oogt de tuin strak en netjes. De containerkast wordt exclusief gasveer geleverd, zodat de klep zelfstandig open blijft staan. Deze containerkast is niet waterdicht, maar wel gemaakt van stevig materiaal zodat de vuilnisbakken goed opgeborgen zijn. Deze containerkast is een geweldige oplossing voor eenieder die op zoek is naar een manier om hun tuin opgeruimd en netjes te houden.

 

Hoe kan deze containerkast bijdragen aan een duurzamere tuin?

 

De VUREN HOUTEN Triple containerkast kan bijdragen aan een duurzamere tuin op verschillende manieren. Ten eerste, door het opbergen van vuilnisbakken in de containerkast, wordt de verspreiding van afval in de tuin voorkomen. Dit helpt om de tuin schoon te houden en ongedierte te voorkomen. Ten tweede, de containerkast helpt bij het scheiden van afval. De containerkast heeft 3 ruimtes, hierdoor kan er gemakkelijk gescheiden worden in verschillende soorten afval zoals papier, plastic, glas en organisch afval. Door het scheiden van afval wordt het recyclingproces verbeterd en kan er een bijdrage geleverd worden aan een duurzamere toekomst. Ten derde, de containerkast is gemaakt van hout, dit is een natuurlijk en milieuvriendelijk materiaal. Hout is een duurzame grondstof en kan worden gerecycled of verbrand zonder schadelijke stoffen vrij te geven. Dit in tegenstelling tot kunststof die vaak niet gerecycled kan worden. Ten vierde, door het stijlvolle uiterlijk van de containerkast, kan deze een aanvulling zijn voor de tuin en hoeft het niet storend te zijn voor het uiterlijk van de tuin. Hierdoor kan de containerkast ook bijdragen aan een mooiere tuin waar mensen graag willen vertoeven.

Kortom, de VUREN HOUTEN Triple containerkast kan bijdragen aan een duurzamere tuin door het opbergen van afval, het scheiden van afval, het gebruik van milieuvriendelijke materialen en het verbeteren van de uitstraling van de tuin.

 

Wat zijn de voordelen van een triple containerkast in vergelijking met een enkele of dubbele containerkast?

 

Een triple containerkast biedt meer opbergruimte in vergelijking met een enkele of dubbele containerkast. Hierdoor kunt u meer spullen opbergen en houdt u uw ruimte opgeruimd en georganiseerd. Daarnaast kan een triple containerkast ook een esthetisch voordeel hebben, omdat deze vaak groter en indrukwekkender is dan een enkele of dubbele containerkast. Bovendien kan een triple containerkast meerdere soorten afval scheiden, zoals recyclingsmateriaal, restafval en grofvuil.
 

Alle afmetingen op een rij:


- Breedte: 224 cm
- Diepte: 91 cm
- Hoogte: 128 cm
- De hoogte tot aan het ijzeren latje = 114 cm.
- De deurbreedte is 60cm.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:18 tot 99
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Voorgemonteerde rabatdelen op een stevig raamwerk
Afmetingen:
Hoogte:128 cm.
Breedte:224 cm.
Diepte:91 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
PDF documenten: