Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Ronde vlonder 80 cm

EP-140800

Tijdelijk in prijs verlaagd!

34.74

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 28,95

Prijs:

€ 28,95

Ronde Vlonder: alle info


Ronde vlonders zijn de ideale oplossing als u uw tuin of terras niet vol wilt leggen met tuintegels. Het kan uw tuin een modern tintje geven, en het is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat u de look kunt krijgen die u zoekt.

 

Afmetingen:

 

  • Diameter 80 cm
  • Lamel: 1.7 x 9.0 cm
  • Structuur: Reliëf

 

Hoe kun je voorkomen dat je uitglijdt op een gladde vlonder?

 

Een gladde vlonder kan vrij gemakkelijk veilig stapbaar worden gemaakt door de algen grondig te verwijderen. Dat kan eenvoudig en goedkoop met bijvoorbeeld schoonmaakazijn. Gewoon schrobben met een schrobber en een oplossing van schoonmaakazijn in water is voldoende. Vervolgens moet het dek worden afgespoeld en gedroogd, zodat het weer klaar is voor gebruik.

 

Hoe lang gaat een vlonder mee?

 

Dit is afhankelijk van het gebruikte materiaal. In dit geval is het gemaakt van behandeld grenen hout. Mits je de vlonder jaarlijks instrijkt met degelijke houtolie, mag je rekenen om een levensduur van minimum 15 jaar.

 

Gemaakt uit Grenen Hout

 

Dennenhout is zachthout en wordt gebruikt voor het maken van meubels, vloeren en andere huishoudelijke artikelen. Dennenhout heeft een zoete en kruidige geur, en de kleur varieert van lichtgeel tot roodbruin. Het is ook een zeer duurzaam hout, waardoor het zeer geschikt is voor gebruik buitenshuis.

 

 

Het belang van FSC

 

FSC is een internationale organisatie die normen vaststelt voor de certificering van de ethische en maatschappelijk verantwoorde productie van houtproducten. Wanneer u een product van ons koopt, kunnen wij u verzekeren dat het is geoogst op een manier die zowel het ecosysteem als de lokale gemeenschappen respecteert door de FSC-normen na te leven.

 

Reviews zijn welkom!

 

Reviews zijn een krachtige manier voor klanten om hun ervaringen en meningen met anderen te delen.

Daarom waarderen we uw feedback, en we willen dat u weet dat we die op prijs stellen. We willen u ook belonen voor het nemen van de tijd om uw ervaring met ons te delen, dus dit is wat u moet doen:

 

 

Wij belonen onze klanten die beoordelingen sturen regelmatig met waardebonnen, dus zorg ervoor dat u van deze mogelijkheid gebruik maakt!

En vergeet niet: als u ons een beoordeling met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond!

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Midden-Europees grenen hout
Behandeld:Ja
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: