Outdoor Living Mood Dubbel | 498x250 cm

EP-1761

Tijdelijk in prijs verlaagd!

1261.14

Merk:
Gardenas
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 1.050,95

Prijs:

€ 1.050,95

Een houten prieel is de perfecte aanvulling voor elke tuin.

 

Een houten prieel(Dubbel 498x250 cm) is de perfecte aanvulling voor elke tuin. Deze houten structuur is de perfecte ontspanningsruimte voor u, uw familie en vrienden. Deze buitenstructuur biedt het hele jaar door tal van voordelen. Het waterdichte dak beschermt meubels tegen regen en wind tijdens koude periodes, en in de zomer is een tuinprieel de perfecte plek om schaduw te zoeken tijdens warme dagen.

Prieeltjes worden vaak gebouwd met Scandinavisch of Siberisch vurenhout, dat duurzaam is, bestand is tegen rot en een natuurlijke weerstand heeft tegen insecten. De structuur van een prieel kan variëren afhankelijk van de grootte en de locatie. Halfgesloten structuren bieden bescherming tegen regen en wind en laten toch voldoende licht door om planten te laten groeien. Het dak is plat en er zijn geen aanpassingsmogelijkheden.

 

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Scandinavisch of Siberisch vurenhout?

 

  • Het hout is duurzaam en sterk, wat betekent dat het voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Het kan worden gebruikt voor omheiningen en bouwmaterialen, maar het is ook zeer geschikt voor muziekinstrumenten en meubels.

  • Het hout is afkomstig van bomen die groeien in klimaten waar de temperaturen in de winter koud zijn, zodat ze speciale aanpassingen moeten hebben om die omstandigheden te overleven. Deze aanpassingen maken het zeer veerkrachtig tegen ongedierte en ziekten, waardoor het langer meegaat dan andere houtsoorten zoals eiken of grenen, die na verloop van tijd vatbaarder zijn voor insecten of rot.

 

Wat zijn enkele voordelen van een prieel?

 

het bieden van schaduw voor uw tuin

-Een plek waar u kunt zitten en ontspannen met vrienden en familie

-Een alternatief voor een schutting of muur, die duur kan zijn om te plaatsen.

-Een geweldige manier om uw huis aantrekkelijker te maken -een plek voor uw kinderen of kleinkinderen om te spelen en van de buitenlucht te genieten.

 

Alle maten zijn in één oogopslag te zien:

 

  • Breedte: 498 cm

  • Diepte: 250 cm

  • Dakoppervlakte: 12,5 m²

  • Oppervlakte: 12,5 m²

  • Diepte dak: 500 cm

  • Breedte dak: 250 cm

 

Wij hebben een staf van ervaren professionals om u te helpen eventuele problemen op te lossen.

 

We zorgen ervoor dat u thuis bent om uw levering in ontvangst te nemen, dus bellen we u een half uur voordat de chauffeur aankomt.

Onze verzendkosten zijn betaalbaar, met een maximum van 10 euro. Hoe meer u bestelt, hoe lager de verzendkosten zijn. Vanaf een bestelling van 200 euro is levering gratis. Zo garanderen wij u dat u uw bestelling op tijd ontvangt.

 

Neem contact met ons op

 

Indien u meer informatie wenst over onze producten of diensten, aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden; bel gerust +32 484 13 78 50 of stuur een e-mail.

 

Wat is jouw mening? We willen het weten! Vertel ons wat je denkt en doe mee aan een prijsvraag.

 

Uw feedback is belangrijk voor ons! We willen er zeker van zijn dat iedereen die bij ons koopt tevreden is met zijn aankoop. Daarom zijn we zo benieuwd naar uw mening over onze producten. Uw beoordeling kan andere klanten helpen beslissen of ze onze producten willen kopen.

Wilt u deel uitmaken van onze feedback programma en kans maken op waardebonnen? Hier is wat u kunt doen:

  • Stuur een e-mail met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing) naar ons postadres.

  • Plaats een beoordeling op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven.

We belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen. Dus, maak zeker gebruik van deze kans! En als u ons een recensie met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. Wij zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit van u te horen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Scandinavisch of Siberisch Vurenhout
Constructie:Prieel half dicht
Afmetingen:
Breedte:498 cm
Diepte:250 cm
Overige kenmerken:
Dakoppervlakte:12,5 m2
Dak Type:Platdak
Oppervlakte:12,5 m?
Diepte dak:500 cm
Breedte dak:250 cm
Mogelijkheid tot maatwerk:Neen
PDF documenten: