Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Teak Bloembak Kalimantan (51 x 51 x 56 cm)

EP-250330

Tijdelijk in prijs verlaagd!

196.74

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 189,95

Prijs:

€ 189,95

Bloembak teak Kalimantan is een prachtig stuk dat warmte en kleur zal toevoegen aan elke kamer.

U zult dol zijn op deze teakhout bloembak! Het is een geweldige aanvulling op je buitenruimte, en het is gemaakt van de hardhoutsoort teak, die van nature duurzaam en waterdicht is. Maar wat deze bloembak echt speciaal maakt is dat hij wordt geleverd met alles wat je nodig hebt - alles wat je hoeft te doen is hem in elkaar zetten.

Het is super eenvoudig! De teakhouten bloembakken zijn machinaal gemaakt van Indonesisch teakhout, dat beschermende oliën heeft waardoor het van nature duurzaam is voor buitengebruik. Het is dus niet nodig om deze meubels te behandelen; ze zijn prima bestand tegen weersinvloeden en natuurlijke verouderingsprocessen. Als u echter het natuurlijke patina dat na verloop van tijd ontstaat, wilt tegengaan (en wilt beschermen tegen wortelgroei), raden wij u aan uw meubels regelmatig met houtolie te behandelen.

En als u niet wilt dat de wortels van uw planten door de container heen groeien? We hebben een eenvoudige oplossing: bedek de binnenkant van je meubels met anti-worteldoek! Dit materiaal is waterdoorlatend en voorkomt dat wortels in de container zelf groeien - perfect om alles netjes te houden!

Wat is teakhout?

Teak is een tropisch hardhout dat vaak wordt gebruikt voor buitenmeubilair en andere producten, zoals bloembakken. Het wordt gewaardeerd om zijn duurzaamheid en rotbestendigheid, en om zijn vermogen om de elementen en insecten te weerstaan. Teak heeft ook een mooi uiterlijk dat na verloop van tijd goed veroudert, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor huiseigenaren die willen investeren in duurzame meubels of andere producten.

Wat voor onderhoud heeft een teakhouten plantenbak nodig?

Als u uw teakhouten plantenbak op zijn best wilt houden, zijn hier enkele tips:

-Verwijder overtollig water met een zachte doek.

-Veeg de plantenbak vervolgens af met een vochtige doek.

-Als er nog vuil of ander materiaal op zit, gebruik dan schuurpapier om het weg te poetsen.

Welke olie raadt u aan voor teakhouten plantenbakken?

De beste oliën voor teakhouten bloembakken zijn Restol Bruin of donkerder, vanwege de sterke vergrijzing van deze houtsoorten.

De belangrijkste reden waarom u Restol Brown of donkerder moet kiezen, is dat deze kleuren goed zullen verouderen met het teakhout. Als u een lichtere kleur kiest, lijkt het meer op verf dan op echt hout en gaat het minder lang mee.

U kunt Restol Brown ook gebruiken als u uw teakhout bloembak een nieuwe kleur wilt geven, maar toch zijn oorspronkelijke uiterlijk wilt behouden.

We brengen uw teakhouten plantenbakken tot aan uw deur.


We hebben een team van experts die de teakhouten plantenbak(ken) bij u thuis, op kantoor of op school kunnen bezorgen.

Bij E-woodproducts weten we hoe belangrijk een goede service voor u is. Daarom bellen wij u 30 minuten voordat uw bestelling aankomt.

De verzendkosten zijn maximaal 10 euro! Hoe meer u bestelt, hoe lager dit bedrag wordt. Vanaf 200 euro kunt u rekenen op gratis verzending.

Montage:

In dit pakket vindt u een handleiding en al het benodigde bevestigingsmateriaal.

Desgewenst kan hij ook ter plaatse worden gemonteerd door een van onze vakmensen.

De afmetingen van dit product in een oogopslag

  • Hoogte: 56 cm.
  • Breedte: 51 cm
  • Lengte: 51 cm.


Indonesian LEGAL wood:

Vanaf maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht om een zogenaamd V-legaal certificaat te hebben. Hiermee wordt gecertificeerd dat zij geen hout en houtproducten van illegaal gekapte bomen op de EU-markt brengen. Het meenemen van hout uit illegale bron is zelfs strafbaar. Ons bedrijf kan garanderen dat alle (hard)houtmaterialen en -producten die het levert en laat importeren afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Het hardhout is kunstmatig gedroogd tot 16%.

Neem contact met ons op! Wij staan klaar om u te helpen.

Als u vragen of zorgen heeft over uw bloembak, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Wij beantwoorden graag al uw vragen over onze producten en ons assortiment, en zorgen ervoor dat uw ervaring met [bedrijfsnaam] positief is.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Teak Hardhout
Gewicht (kg):15 kg.
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: