🌿 Ontdek onze JAARLIJKSE (aug - sept) Houten Tuinmeubelen Uitverkoop! 🌿
🔥 Grote kortingen op prachtige houten meubels en accessoires. Op = op! 🔥
👉 Meer ontdekken
zoek
De optie van reviews is niet geactiveerd

Uw troeven

 

Troef 1: FSC
 

Onze vuren houten banken uit het KING of ROYAL KING gamma, dragen het internationaal erkende FSC-label. Wat betekent dit eigenlijk?

Consumenten vinden duurzaamheid meer en meer belangrijk. Niet alleen het aangekochte product heeft best een lange levensduur, maar we dragen best ook zorg voor al onze grondstoffen hier op aarde. Hout is er één van, dus als we op lange termijn graag blijven genieten van alles wat door hout kan gemaakt worden, ... dan hebben op lange termijn een strak plan nodig!

FSC (
Forest Stewardship Council) neemt hierin het voortouw. Ze motiveren alle bedrijven (van houtkappers, tot zagerijen, tot verwerkingsbedrijven, dealers en winkels) in onze keten om deel te nemen aan dit belangrijke project. Alle schakels engageren zich om te werken volgens hun strikt opgestelde sociale, economische en ecologische criteria.

Wij werken reeds een 12-tal jaren met FSC, en moeten vaststellen dat zij hun werk, wat betreft ons althans, goed uitvoeren. Elk jaar krijgen wij een audit, en wordt ons boekhouding (uiteraard gericht naar onze FSC-producten) geanalyseerd. Voor de liefhebbers: onze code = SCS-COC-005219-PA).

Stel, u wenst FSC-tuintafels te kopen. U wenst uiteraard een bewijs dat deze tafels ook echt FSC gecertificeerd zijn. Wel, het is zo dat de factuur geldt als bewijs hiervoor. Op uw factuur wordt dan ook onze FSC-code vermeld.  
 

.....FSC Hout (Forest Stewardship Council)
 

Troef 2: Duurzame grote picknicktafels

.

Wat betreft de houten tafels, maken we een onderscheid tussen de vuren houten tafels, en deze uit hardhout.
 

  • Vuren hout is op zich geen duurzaam materiaal, en moet onder druk geïmpregneerd worden om een lang leven te kennen. Tijdens zo'n proces, wordt er een impregneermiddel diep in het hout gebracht. Daardoor wordt het hout bestand tegen allerlei soorten schimmels en zwammen. 
  • Hardhout is op zich een kwalitatief betere houtsoort. Plaats deze t.o.v. onbehandeld vuren hout, dan zal je vaststellen dat hardhout vele jaren langer meegaat dan vurenhout. Daarom wordt hardhout ook niet geïmpregneerd.


Houtkenners wijzen ons erop dat alle hout (vuren hout, ja en zelfs hardhout) best jaarlijks behandeld worden met RESTOL Houtolie.  

Zijn aluminium picknicktafels duurzaam? Absoluut! Aluminium is een erg duurzaam product. Je hebt daarenboven zo goed als geen onderhoud aan deze tuintafels. 

 

.....onder druk impregneren

 

Troef 3: Kwaliteit gebruikte materialen en service

.

Ons team streeft er steeds naar om met ons gamma een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Alle producten die E-woodproducts verkoopt, zijn dan ook gemaakt met materialen van de beste kwaliteit en hebben een uiterst verzorgde afwerking. Daarnaast vinden wij ook een vlotte levering, hulp bij de montage en een goede after-service erg belangrijk. Onze medewerkers zullen daarom altijd voor u klaarstaan om eventuele vragen te beantwoorden.


 

...hoogste kwaliteit hout
 

Troef 4: Snelle en veilige levering

.

Dankzij onze grote voorraad kunnen wij de meeste tuinmeubelen heel snel bij u komen leveren. E-woodproducts beschikt over een aantal bestelbussen en werkt ook samen verschillende transportfirma's die alle bestelde producten persoonlijk en met de grootste bij u komen brengen. Op deze manier willen wij een verzorgde service en een perfecte staat van de producten (vb teak tuinbankenbloembakken, ...) garanderen. Bij de productinformatie kunt u de exacte levertijd en leveringskosten terugvinden.

Het is niet mogelijk om uw bestelling zelf in ons verdeelcentrum in Lebbeke te komen bekijken of op te halen. Wij werken uitsluitend via leveringen.


 

snelservice pic nic tafel
 

Troef 5: Picknicktafels en houten banken met dikke planken

.

Als het gaat om houten picknicktafels en banken, is een stevige constructie essentieel voor langdurig gebruik. Bij E-woodproducts weten we dat een minimale plankdikte van 40mm nodig is voor een robuust en duurzaam product. Daarom bieden wij picknicktafels en banken aan die voldoen aan de KING-normen, met een plankdikte van 40mm. Voor degenen die op zoek zijn naar nog dikkere planken, hebben we de ROYAL KING-serie met een plankdikte van 45mm.

In 2023 hebben we ook een goedkopere optie geïntroduceerd, de goedkope 180 cm KING picknicktafel. Deze tafel voldoet aan onze kwaliteitsnormen, maar heeft een plankdikte van 35mm, waardoor we hem kunnen aanbieden tegen een lagere prijs. Zo kunnen klanten met een beperkter budget toch genieten van de voordelen van een houten picknicktafel van E-woodproducts. 

...Dikke planken picknick tafel


 

Troef 6: Veilige tafels met afgeronde hoeken en opklapbare of vaste zitvlakken (naar keuze)

.

Veiligheid is een sleutelwoord voor E-woodproducts. Daarom hebben de meeste van onze producten afgeronde hoeken. Op die manier willen we vermijden dat mensen zich bezeren aan scherpe randen en kunnen kinderen zorgeloos rond onze producten spelen in uw tuin of op de speelplaats. 


 

... veilige tuinmeubelen
 


 

Troef 7: Gemakkelijk te monteren, zelf of door ons.

.

Een medewerker van E-woodproducts monteert voor u, op aanvraag, met veel plezier alle producten uit ons gamma ter plaatse. Bij de specifieke productinformatie kunt u het exacte tarief hiervoor terugvinden. Deze is verschillend van artikel tot artikel.

Het is echter heel eenvoudig om onze tuintafels en andere tuinmeubelen zelf in elkaar te steken. In ons pakket vindt u steeds een stappenplan en al het nodige bevestigingsmateriaal (bouten, moeren, vijzen…) terug. Om deze producten te monteren, hebt u een hamer, een moersleutel en een machine om vijzen in te draaien nodig.

Veel gestelde vraag: hoe lang duurt het om een 1.80m picknicktafel te monteren? Als u dit voor de eerste keer doet, dan hou je best rekening met 45 tot 60 minuten voor één tafel.

 

montage service 

Troef 8: Enorme voorraad = een snelle levering en scherpe prijzen

.

E-woodproducts heeft een erg groot aantal producten op voorraad. Wij hebben ondertussen meer dan 5000 vierkante meter aan opslag. Op deze manier willen we proberen om u steeds op een vlotte manier van dienst te zijn. Als u dus snel een picknickbank, tuinbank of ander outdoorproduct nodig heeft, dan bent u bij ons aan het juiste adres.   

enorme voorraad
 

Troef 9: Wij zijn 100% een Belgisch bedrijf!

.

E-woodproducts.be is een webshop / website van BV E-Product Europe. We zijn een 100% Belgisch bedrijf, met een hoofdzetel in Gent, kantoren in Aalst (Moorsel), en een opslag en verdeelcentrum in Lebbeke. 

Vaak beseffen Vlaamse en Belgische shoppers niet dat ze op buitenlandse shops aan het kopen zijn. Bij deze vloeit de betaalde BTW naar deze landen, en dus niet naar de Belgische overheid. Daarnaast zorgt (echt) lokaal kopen ook voor extra werkgelegenheid. 

Lees hier ons verhaal, wie zijn we? 

....Koop bewust Belgisch
 

Troef 10: Onze medewerkers

.

We zijn trots op onze personeelsleden. Iedereen heeft zijn of haar talent. Ze krijgen en geven positieve energie, van en voor elkaar. We staan er als team, ja voor elkaar, maar bovenal voor de klant, voor jou!
 

...hoge klantentevredenheid is een must
Meest bezochte pagina's deze maand:1. Biertafels2. Picknicktafels3. Tuinbanken4. Tuinkasten 
E-woodproducts.be, bij ons zit U goed! (+32 484 13 78 50)Meer dan 400 artikelenMeer dan  5000 m² opslagruimtee-woodproducts.nlTables de pique niqueE-woodproducts Vlaanderen