Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

GRENEN Container berging enkel (70 x 85 x 135 cm)

EP-290004

Tijdelijk in prijs verlaagd!

218.34

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 181,95

Prijs:

€ 181,95

Container berging: Een opgeruimde tuin dankzij de containerkast

 

Tuinieren is een heerlijke bezigheid, maar het onderhouden van een tuin kan ook veel werk zijn. Een van de grootste klachten die mensen hebben, is het zichtbare vuilnis in de tuin. Vuilniszakken en bakken kunnen namelijk een echte oogvlek zijn, maar gelukkig is er een oplossing: de containerkast.

De containerkast is een prachtige oplossing voor het opbergen van uw containers of vuilbakken. De kast is gemaakt van behandeld grenen hout en zorgt er voor dat uw containers uit het zicht staan. Hierdoor blijft uw tuin opgeruimd en netjes.

De containerkast is een praktische oplossing voor iedereen die zijn tuin opgeruimd wil houden. Het is een stijlvolle manier om uw vuilnis op te bergen, zonder dat het in het oog springt. De containerkast is een echte blikvanger in uw tuin en zal zorgen voor een rustige en geordende sfeer.

Maar de containerkast is niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Het grenen hout is behandeld, waardoor de kast bestand is tegen weer en wind. Hierdoor zal de kast jaren meegaan en zal uw tuin er altijd opgeruimd uitzien.

Dus als u op zoek bent naar een manier om uw vuilnis op te bergen zonder dat het in het oog springt, dan is de containerkast de oplossing. Het is een praktische, duurzame en stijlvolle manier om uw tuin opgeruimd te houden.

 

Wat is grenen hout?

 

Grenen hout is een soort naaldhout dat afkomstig is van de grenen boom (Pinus sylvestris). De grenen boom groeit in gematigde klimaten, voornamelijk in Europa, Noord-Azië en Noord-Amerika. Het hout is geelachtig tot roodachtig van kleur, zacht en licht van gewicht. Het is een populaire keuze voor houten constructies, meubels, panelen en vloerbedekking. Het is echter niet zo duurzaam als bijvoorbeeld eikenhout of esdoornhout en kan daarom behandeld worden om rot, schimmel en insecten tegen te gaan.

 

In één oogopslag ziet u alle afmetingen van deze product:

 

  • Breedte: 70 cm

  • Diepte: 85 cm

  • Hoogte: 135 cm

 

Is er een montage optie beschikbaar?

 

In het pakket vindt u altijd een handleiding en al het benodigde bevestigingsmateriaal. Indien gewenst, kunt u ook kiezen voor professionele montage door één van onze vakkundige monteurs. De prijs hiervoor kunt u zien tijdens het bestelproces.

 

Kan E-woodproducts zo'n containerkast bij u thuis of bedrijf leveren?

 

Wij hechten veel waarde aan goede service, daarom bellen wij u een half uur voor aankomst op om zeker te zijn dat u thuis bent.

Onze verzendkosten zijn maximaal 10 euro. Hoe groter uw bestelling, hoe lager het bedrag. Wanneer u besteld voor een bedrag van 200 euro of meer, bieden wij gratis levering aan. 

 

Wilt u contact met ons opnemen?

 

Bent u geïnteresseerd in ons assortiment en heeft u vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen en te beantwoorden al uw vragen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +32 484 13 78 50 of per email. Wij kijken ernaar uit om van u te horen en u verder te helpen.

 

Deel uw ervaringen en ontvang een beloning bij E-woodproducts

 

Wij bij E-woodproducts waarderen uw feedback en meningen zeer, daarom nodigen we u uit om uw ervaring met ons te delen via reviews. Dit is niet alleen een krachtige manier voor andere klanten om te weten te komen hoe onze producten zijn, maar uw mening helpt ons ook om onze dienstverlening en producten te verbeteren.

Om u te bedanken voor het delen van uw ervaring, willen we u graag belonen. Hier is hoe u uw review kunt delen:

  • Stuur een e-mail naar ons mailadres met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing)

  • Plaats een review op Google maps met dezelfde informatie als hierboven.

Als u uw review stuurt, maakt u kans op waardebonnen. Wij belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen, dus zorg dat u van deze kans gebruik maakt! En als u ons een beoordeling met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. We zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit om van u te horen.

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Midden-Europees grenen hout
Gewicht (kg):28 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: