Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Containerberging behandeld Triple (toebehoren in pakket)

EP-290046

Tijdelijk in prijs verlaagd!

739.14

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 615,95

Prijs:

€ 615,95

Containerberging(Triple): Eenvoudige en praktische oplossing voor het opbergen van afval

 

Vuilnisbakken in de tuin zijn voor veel mensen een bron van ergernis. Een eenvoudige oplossing om prullenbakken op te bergen is deze mooie containerkast. De kast belemmert de functionaliteit van een prullenbak niet, maar maakt hem wel minder zichtbaar in een tuin. Hierdoor ziet de tuin er strak en verzorgd uit.

Deze stevige containerkast is gemaakt van behandeld gedroogd vuren hout met 12 mm dikke planken. Deze container is niet waterdicht, maar wel van stevig materiaal zodat de vuilnisbakken goed opgeborgen zijn

De kast heeft drie deuren, die opengaan zodat je gemakkelijk bij je vuilnisbakken kunt. De deuren kunnen aan beide kanten van de container worden geopend, zodat u zich niet hoeft te verplaatsen als u iets wilt weggooien!

Het heeft ook een dak dat regenwater buiten houdt als het regent of sneeuwt! Het dak biedt ook schaduw voor uw vuilnisbak tijdens warme zomers!

 

Wat is vuren hout?

 

Vuren hout is een populaire keuze voor bouw- en meubelprojecten vanwege zijn sterkte, duurzaamheid en betaalbare prijs. Het hout is afkomstig van de vuren boom, een snelgroeiende soort die vaak wordt geplant voor houtproductie.

Vuren hout is een zachte houtsoort, waardoor het gemakkelijk te bewerken is met handgereedschap of machines. Het is een goede keuze voor constructie- en framing hout, evenals voor meubelen en interieur afwerking. Vurenhout is ook geschikt voor binnen- en buitenbeplanking, bergingen.

Een van de belangrijkste voordelen van vurenhout is de prijs. Het is een van de goedkoopste houtsoorten die beschikbaar zijn en daarom een populaire keuze voor bouw- en meubelprojecten met een beperkt budget. Vurenhout is ook een duurzame keuze, omdat het snel groeit en kan worden geoogst uit verantwoord beheerde bossen.

Vurenhout heeft een lichte kleur en een fijn nerf patroon, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor projecten waar esthetiek belangrijk is. Het heeft echter wel de neiging om te krimpen en uit te zetten afhankelijk van de vochtigheidsgraad, dus er moet rekening mee worden gehouden bij het gebruik ervan.

In samenvatting, vurenhout is een betaalbare, duurzame en veelzijdige houtsoort die geschikt is voor een breed scala aan bouw- en meubelprojecten. Het is gemakkelijk te bewerken, heeft een lichte kleur en een fijn nerf patroon en is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

 

Tips om de geur van afval uit uw tuin te verwijderen

 

De geur van afval kan heel vervelend zijn, vooral als je een gezin hebt. Prullenbakken moeten regelmatig worden schoongemaakt en de geur mag niet blijven hangen als ze eenmaal zijn geleegd. Hier zijn enkele tips die u zullen helpen om van de geur van afval in uw tuin af te komen.

1. Leg een zak koffiedik op de bodem van uw vuilnisbak. De geur zal aanzienlijk verminderen en u hoeft de vuilnisbak minder vaak te legen.

2. Voeg baksoda toe aan uw vuilnisbak elke keer dat u deze schoonmaakt. Baksoda heeft een antimicrobiële werking, wat betekent dat het voorkomt dat bacteriën in de vuilnisbak groeien en dus voorkomt dat er slechte geuren ontstaan.

  1. Zet de vuilnisbak op een Containerberging waar hij niet gemakkelijk zichtbaar of toegankelijk is.

 

In één oogopslag ziet u alle afmetingen van deze product:

 

  • Afmeting: B215xD80x120cm

  • Inclusief: bevestigingsmaterialen

 

Kan E-woodproducts zo'n products bij u thuis of bedrijf leveren?

 

Wij waarderen goede service, en we weten dat u dat ook doet. Daarom bellen we u een half uur voor aankomst om er zeker van te zijn dat u thuis bent.

Onze verzendkosten zijn maximaal 10 euro - en hoe groter je bestelling, hoe lager het bedrag. Bestelt u voor een bedrag van 200 euro of meer, dan bezorgen wij gratis.

 

Wilt u contact met ons opnemen?

 

Bent u geïnteresseerd in ons assortiment en heeft u vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen en te beantwoorden al uw vragen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +32 484 13 78 50 of per email. Wij kijken ernaar uit om van u te horen en u verder te helpen.

 

Deel uw ervaringen en ontvang een beloning bij E-woodproducts

 

Wij bij E-woodproducts waarderen uw feedback en meningen zeer, daarom nodigen we u uit om uw ervaring met ons te delen via reviews. Dit is niet alleen een krachtige manier voor andere klanten om te weten te komen hoe onze producten zijn, maar uw mening helpt ons ook om onze dienstverlening en producten te verbeteren.

Om u te bedanken voor het delen van uw ervaring, willen we u graag belonen. Hier is hoe u uw review kunt delen:

  • Stuur een e-mail naar ons mailadres met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing)

  • Plaats een review op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven.

Als u uw review stuurt, maakt u kans op waardebonnen. Wij belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen, dus zorg dat u van deze kans gebruik maakt! En als u ons een beoordeling met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. We zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit om van u te horen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Behandeld:ja
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: