Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Opbergkist Larix Douglas B125xD53xH56cm

EP-290071

Tijdelijk in prijs verlaagd!

194.34

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 161,95

Prijs:

€ 161,95

Opbergkist Larix: De perfecte oplossing voor het opbergen van uw tuinspullen

 

De Opbergkist Larix Douglas B125xD53xH56cm is een prachtige en functionele oplossing voor het opbergen van al uw tuinspullen en materiaal. Deze opbergkist is gemaakt van hoogwaardig Douglashout, een soort van hout dat bekend staat om zijn sterkte, duurzaamheid en weerstand tegen rot en schimmel. Deze kist is voorzien van bevestigingsmaterialen, die u helpen om de kist op een veilige en stabiele manier te installeren.

 

Wat is Douglas hout

 

Douglas hout is een soort hout dat afkomstig is van de Douglas-den. Deze boom groeit voornamelijk in Noord-Amerika en wordt vaak gebruikt voor de productie van houten producten zoals meubels, bouwmaterialen en vloeren. Douglashout wordt beschouwd als een hardhoutsoort en staat bekend om zijn sterkte, duurzaamheid en weerstand tegen rot en schimmel.

Douglashout heeft een heldere, gele tot roodachtige kleur en een fijne, uniforme structuur. Het is gemakkelijk te bewerken en schuren en is daarom een populair materiaal voor het maken van meubels en decoratieve houten objecten.

Het hout is ook geschikt voor buitengebruik en heeft een lange levensduur wanneer het goed onderhouden wordt. Douglashout is een duurzame keuze voor het maken van producten die bedoeld zijn voor buitengebruik zoals schuttingen, tuinhuisjes, opbergkisten en andere tuinmeubelen.

Douglashout is een van de beste houtsoorten voor buitengebruik omdat het niet alleen sterk en duurzaam is, maar ook weerbestendig en weerstand tegen rotting en schimmel. Dat is de reden waarom de Opbergkist Larix Douglas B125xD53xH56cm is gemaakt van Douglashout, om een product te geven dat niet alleen mooi is om te zien, maar ook functioneel en duurzaam is.

 

Voldoende ruimte voor al uw tuinspullen:

 

De afmetingen van de opbergkist zijn B125 x D53 x H56cm.

Dit betekent dat de kist 125 cm breed, 53 cm diep en 56 cm hoog is. Dit biedt voldoende ruimte voor al uw tuinspullen en materiaal, zoals gereedschappen, tuinmeubelen, kussens, enz.

 

Is de opbergkist gemakkelijk te monteren?

 

Ja, de opbergkist wordt geleverd met bevestigingsmaterialen die u helpen om de kist op een veilige en stabiele manier te installeren. Dit kan bijvoorbeeld schroeven of pluggen zijn die u gebruikt om de kist aan de grond of een andere oppervlakte te bevestigen. Deze bevestigingsmaterialen zorgen ervoor dat de kist stevig op zijn plaats blijft staan, zelfs bij harde wind of andere weersinvloeden. Zo kan u er zeker van zijn dat uw spullen veilig en goed beschermd zijn, zelfs in slecht weer.

Het is belangrijk om de opbergkist op een stabiele ondergrond te installeren en te controleren of de schroeven of pluggen goed vast zitten voordat u de opbergkist gaat gebruiken. Zo kan u er zeker van zijn dat de kist veilig en stabiel staat, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw spullen.

 

E-woodproducts: gemakkelijke levering van deze product aan uw huis of bedrijf met onze gewaardeerde service

 

E-woodproducts biedt levering van dit product aan uw huis of bedrijf. De verzendkosten worden getoond tijdens het bestelproces en u kunt kiezen wanneer u de bestelling wilt ontvangen. Onze goede service betekent dat we u een half uur voor aankomst bellen, zodat u weet wanneer uw bestelling zal aankomen.

Op deze manier kan u genieten van een prachtige en functionele opbergoplossing zonder zorgen over het transport of installatie.

 

Neem contact met ons op

 

Als u geïnteresseerd bent in ons assortiment en vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken op +32 484 13 78 50 of per e-mail. We horen graag van u!

 

U kunt uw win kansen vergroten door een recensie achter te laten.

 

Wij bij E-woodproducts waarderen uw feedback en meningen zeer, daarom nodigen we u uit om uw ervaring met ons te delen via reviews. Dit is niet alleen een krachtige manier voor andere klanten om te weten te komen hoe onze producten zijn, maar uw mening helpt ons ook om onze dienstverlening en producten te verbeteren.

Om u te bedanken voor het delen van uw ervaring, willen we u graag belonen. Hier is hoe u uw review kunt delen:

  • Stuur een e-mail naar ons mailadres met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing)

  • Plaats een review op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven.

Als u uw review stuurt, maakt u kans op waardebonnen. Wij belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen, dus zorg dat u van deze kans gebruik maakt! En als u ons een beoordeling met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. We zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit om van u te horen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Europese Douglas
Behandeld:nee
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: