Meer dan 150.000 producten
Kopen bij een Belgisch bedrijf
Gratis levering vanaf 500 €

Tuinkast hardhout Kennedy (185 x 80 x 65 cm)

EP-292005

Tijdelijk in prijs verlaagd!

563,95 €

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 469,95

Prijs:

€ 469,95

Productomschrijving:

Deze hardhouten tuinkast Kennedy is 185 cm hoog, en 80 cm breed. De tuinkast heeft een hardhouten vloer, en een dak die schuin naar voren afloopt.

Ze heeft een enkele deur, en er zijn geen legplanken in deze kast. Ook het dakleer en de bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Deze tuinkast wordt geleverd in een geoliede uitvoering. Toch raden we het aan om deze kast elk jaar in de olie te zetten om schimmelvorming te voorkomen en de kleur te behouden.

Kan E-woodproducts zo'n Kennedy tuinkast bij u leveren?

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. De verzendkosten worden berekend tijdens het bestelproces. U beslist zelf binnen welke termijn u uw bestelling graag ontvangt.

Alle afmetingen op een rij:

- Lengte: 80 cm
- Diepte: 65 cm
- Hoogte: 173 / 185 cm

Montage:

In dit pakket vindt u steevast een handleiding en al het nodige bevestigingsmateriaal. De grote onderdelen zijn voorgemonteerd, dus het geheel is gemakkelijk in elkaar te zetten.

Indien u dit wenst, kan deze tuinkast ook ter plaatse gemonteerd worden door een van onze vakmensen. U kunt deze prijs zien tijdens het bestelproces.

Hebben wij nog andere tuinkasten in ons gamma?

Jazeker, we hebben er meer dan 10 in ons aanbod.

Indonesian LEGAL wood:

Vanaf maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht een zogenaamd V-legal certificaat te hebben en is het op de EU-markt brengen van hout en houtproducten afkomstig van illegaal gekapte bomen zelfs strafbaar. Ons bedrijf kan garanderen dat al de (hard)houten materialen en producten die zij levert en heeft geïmporteerd afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Het hardhout is kunstmatig gedroogd tot 16%.

Wie was president Kennedy?

John F. Kennedy was op zijn 35ste de jongst verkozen president van de Verenigde Staten. Tijdens een officieel bezoek in Dallas, werd hij op 46 jarige leeftijd in een open limousine vermoord. Bij het grote publiek is hij bekend geworden als een president die plannen bekendmaakte om een mens op de maan te zetten, om zo de ruimtewedloop met de Sovjet-Unie te winnen.

Wilt u meer weten over deze man, dan verwijzen we graag door naar Wikipedia.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Hardhout
Leeftijd:18 tot 99
Gewicht (kg):65 kg.
Constructie:Voorgemonteerde rabatdelen op een stevig raamwerk
Afmetingen:
Hoogte:173 / 185
Breedte:80
Diepte:65
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
Dakbedekking:Rabatdelen en EPDM-rubberfolie
Vloer:Houten vloer
Nokhoogte:185
Wanddikte:16mm.
PDF documenten:

Bijbehorende producten: