Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

175 cm. Hardhouten schommelbank (breedte bank: 120cm)

EP-300015

Tijdelijk in prijs verlaagd!

827.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 594,95

Prijs:

€ 594,95


Wilt u een speels en levendig gevoel toevoegen aan uw buitenruimte? Deze 175cm. Hardhouten schommelbank (breedte bank: 120cm) is de perfecte manier om dat te doen. Gemakkelijk te installeren en duurzaam, zodat het vrij lang meegaat. De bank is met een dik touw aan het hardhouten frame bevestigd, waardoor hij zowel stevig als stijlvol is.

Schommelen, is dat leuk?

Nou, dat is een geen gemakkelijke vraag om te beantwoorden. Schommelen op een hardhouten schommelbank is zeker leuk voor iedereen. Maar het is niet per se voor iedereen leuk om te doen!

Als je een kind bent, is schommelen op een hardhouten schommel een van de beste manieren om het bloed te laten stromen en jeugdig plezier te hebben. Het kan je ook helpen om even los te komen van je ouders, of zelfs het gevoel geven dat je eens iets onder controle hebt.

Maar als je volwassen bent, is schommelen op een hardhouten schommel meer een kwestie van nostalgie dan van iets anders. Misschien namen je ouders je vroeger elke zaterdagochtend mee naar het park en lieten ze je uit je dak gaan op de schommels tot het lunchtijd was. Misschien mochten ze geen ritjes maken in pretparken omdat die te duur en/of te gevaarlijk waren, maar dit was echt iets voor hen! Of misschien wilden ze gewoon iets minder duurs dan een pretparkuitstapje waarbij ze toch nog wat tijd met hun kinderen konden doorbrengen...

Hoe dan ook, schommelen op een hardhouten schommelbank is leuk voor iedereen - zelfs voor volwassenen die het niet meer zo vaak doen!

Een schommelbank als cadeau geven: voor verjaardagen, huwelijken, enzovoort.

Een schommel is een geweldig cadeau om te geven, en er zijn zoveel gelegenheden waarvoor het kan worden gebruikt.

Het zou bijvoorbeeld een geweldig huwelijkscadeau zijn, omdat de bruid en bruidegom ervan kunnen genieten als ze trouwen, en dan hun kinderen mee kunnen nemen op ritjes als ze opgroeien.

Het zou ook een geweldig verjaardagscadeau zijn voor iemand die van buitenactiviteiten houdt en kinderen heeft; kinderen zijn dol op schommelen, en ouders vinden het fijn als hun kinderen buiten spelen in plaats van binnen tv te kijken of videospelletjes te spelen.

Als familielid of vriend van iemand die net een baby heeft gekregen, zou je een van deze sets kunnen kopen, zodat ze hun eigen tijd met hun kind kunnen doorbrengen zonder zich zorgen te maken over wat hun kind zou kunnen doen terwijl ze weg zijn.

Of gewoon om iemand te bedanken die voor jou iets heeft gedaan.

U kunt een van deze sets ook kopen als cadeau voor iemand die net is verhuisd naar een nieuw huis en dat wil versieren.

Of als u er zelf een wilt kopen, kunt u deze set gebruiken als buitendecoratie in uw achtertuin of voortuin. Zo kunnen uw familie en vrienden samen met u van de schommelset genieten tijdens de warme zomermaanden wanneer iedereen buiten van de natuur wil genieten.

Al met al is dit een uitstekend cadeau om te geven!

E-woodproducts Schommelbanken

Vindt U dit model niet leuk, of kijk je graag nog eens naar onze andere modellen? Ga naar onze schommelbanken-pagina en bekijk onze andere modellen. We hebben een grote verscheidenheid aan schommelsets die aan uw behoeften voldoen, waaronder enkele die duurder, maar ook goedkoper zijn dan deze.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Hardhout
Gewicht (kg):119,00 kg
Behandeld:Onbehandeld
Afmetingen:
Hoogte:230,00 cm
Breedte:175,00 cm
Diepte:120,00 cm
Overige kenmerken:
Aantal zitplaatsen:2
PDF documenten: