Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING

Boombank met rugleuning grenen

Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs €359,95
Oorspronkelijke prijs €359,95 - Oorspronkelijke prijs €359,95
Oorspronkelijke prijs €359,95
Huidige prijs €304,95
€304,95 - €304,95
Huidige prijs €304,95

Ontdek het comfort van onze grenen boombank met rugleuningen, vervaardigd uit geïmpregneerd grenen hout. Deze boombank biedt niet alleen een comfortabele zitervaring, maar voegt ook een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw tuin. Geniet optimaal van uw buitenruimte met deze duurzame en stijlvolle boombank.

Pluspunten:

Geïmpregneerd Grenen Hout: Gemaakt van hoogwaardig, geïmpregneerd grenen hout voor langdurig gebruik.

Comfortabele Zit: Ontworpen met een comfortabele zithoogte voor een aangename tuinervaring.

Natuurlijke Schoonheid: Voegt een natuurlijk en stijlvol element toe aan uw tuin.

Afmetingen:

  • Binnen- en buitendiameter: 87 en 185 cm.
  • Zithoogte: 46 cm.
  • Houtdikte: 3,5 cm.

Breng een tijdloze charme naar uw tuin met de Grenen Boombank met Rugleuning. Het geïmpregneerde grenen hout en het comfortabele ontwerp maken deze boombank de perfecte keuze voor uw buitenruimte.



Materiaalsoort:

Merk:

KING ®

Geschatte Leveringstermijn

België / Belgique: 2-6 werkdagen / jours ouvrables Nederland: 2-6 werkdagen Luxemburg: 2-6 Werktage Deutschland: 4-7 Werktage France: 4-7 jours ouvrables

SKU EP-310001

Wandel door onze andere boeiende collecties die uw interesse kunnen wekken.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Vijf Voordelen van Houten Boombanken

  1. Natuurlijke Integratie in uw Tuinlandschap: Houten boombanken zijn speciaal ontworpen om harmonieus samen te gaan met de natuurlijke omgeving van uw tuin. Ze omarmen de stam van een boom, waardoor ze een organisch en esthetisch aantrekkelijk element vormen in uw buitenruimte.
  2. Duurzaam en Weerbestendig: Gemaakt van hoogwaardige houtsoorten zoals teak, eucalyptus of grenen, zijn deze boombanken gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn behandeld om weerbestendig te zijn, waardoor ze bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden en seizoensveranderingen.
  3. Uniek Zitcomfort: Een houten boombank biedt niet alleen een unieke zitervaring rondom de natuurlijke schaduw van een boom, maar ook een comfortabele plek voor ontspanning, lezing en samenzijn met familie en vrienden.
  4. Milieuvriendelijk en Duurzaam: Hout is een hernieuwbare en duurzame bron, waardoor het kiezen voor een houten boombank een milieuvriendelijke keuze is. Het gebruik van natuurlijke materialen helpt ook om de ecologische voetafdruk van uw tuininrichting te verminderen.
  5. Veelzijdigheid in Stijl en Ontwerp: Houten boombanken zijn beschikbaar in diverse stijlen en afwerkingen, van rustiek tot modern, waardoor ze geschikt zijn voor elke tuinstijl. Ze kunnen ook aangepast worden met kussens en decoraties om uw persoonlijke smaak en stijl te weerspiegelen.

Een Toevluchtsoord in Uw Eigen Tuin

In de hectiek van het dagelijks leven is er niets zo waardevol als een eigen plek van rust en sereniteit. Met onze houten boombanken brengt u precies dat gevoel in uw tuin. Deze prachtig vormgegeven banken zijn niet zomaar meubelstukken; ze zijn een uitnodiging voor ontspanning en reflectie, genesteld in de schoot van de natuur.

Elke boombank is ontworpen om een harmonieuze verbinding met de natuur te vormen. Ze omringen de majestueuze stam van uw favoriete boom, waardoor een intieme ruimte ontstaat die uitnodigt tot rust en bezinning. Het is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte, omgeven door het rustgevende gebladerte, het zachte ruisen van de wind en het fluiten van de vogels.

Deze banken zijn niet alleen een plek om te zitten; ze zijn een toevluchtsoord waar u kunt genieten van de vroege ochtendzon, een middag met een goed boek of de vredige sfeer van een avond in de buitenlucht. Ze bieden een unieke combinatie van comfort en natuurlijke schoonheid, waardoor uw tuin verandert in een serene oase.

De keuze voor hout draagt bij aan de natuurlijke esthetiek en zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Het robuuste materiaal staat garant voor duurzaamheid en weerstand tegen de elementen, terwijl de natuurlijke textuur en kleur van het hout naadloos opgaan in de omgeving. Met een houten boombank in uw tuin creëert u een persoonlijke ruimte waar de tijd even stil lijkt te staan en waar u kunt genieten van de eenvoudige geneugten van het leven.

Creatieve Ideeën voor Tuininrichting met Boombanken

Het integreren van houten boombanken in uw tuinlandschap opent een wereld van creatieve mogelijkheden. Deze veelzijdige meubelstukken bieden niet alleen een comfortabele zitplaats, maar kunnen ook als middelpunt dienen in diverse tuinstijlen en landschapsontwerpen. Hier zijn enkele inspirerende ideeën om uw buitenruimte te verrijken met onze elegante boombanken:

  1. Romantische Tuinhoekjes Creëren: Plaats een houten boombank rondom een bloeiende boom voor een idyllisch en romantisch zithoekje. Voeg zachte kussens en sfeerverlichting toe voor avonden vol gezelligheid.
  2. Natuurlijke Elementen Combineren: Integreer uw boombank met andere natuurlijke elementen zoals een rotstuin, vijver, of een bloemenperk. Dit zorgt voor een harmonieuze en evenwichtige tuininrichting die de natuurlijke schoonheid van uw tuin accentueert.
  3. Zen en Meditatieplekken: Gebruik een boombank om een rustige, meditatieve ruimte in uw tuin te creëren. Omring de bank met rustgevende planten en elementen zoals bamboe, een fonteintje of zachte windgongen voor een zen-ervaring in eigen tuin.
  4. Functioneel en Decoratief: Gebruik de boombank niet alleen als zitplek, maar ook als platform voor tuindecoratie. Plaats er seizoensgebonden decoraties op, zoals lantaarns, vogelvoeders of kleurrijke plantenpotten, om uw tuin een persoonlijke touch te geven.
  5. Kindvriendelijke Ruimtes: Maak een leuke en veilige speelplek voor kinderen door de boombank te combineren met een zandbak of kleine speeltuin. Dit stimuleert buitenactiviteiten en avontuur in een veilige omgeving.
  6. Onder een Schaduwrijke Boom: Voor de warmere dagen is een boombank onder de schaduw van een grote boom de perfecte plek om af te koelen en te ontspannen.

Door een boombank op creatieve wijze in uw tuinontwerp te integreren, creëert u niet alleen een functioneel meubelstuk, maar ook een kunstzinnig element dat bijdraagt aan de esthetiek en sfeer van uw buitenruimte.

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken