Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Tuintafel rustiek (300 x 100 cm)

EP-3102516

Tijdelijk in prijs verlaagd!

1101.54

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 917,95

Prijs:

€ 917,95Op zoek naar een rustieke hardhouten tafel van hoge kwaliteit voor op uw terras? Goed nieuws! U kunt deze tafel zowel binnen als buiten gebruiken. Met een duurzaamheidsklasse 1, is de geschatte levensduur tussen de 20 en 25 jaar!

Deze hardhouten tafels zijn geschikt voor stoelen met armleuningen van maximaal 68 cm hoogte. De dikte van het tafelblad is 3 cm.

De rustieke picknicktafel hebben de term 'rustiek' omdat de tafel een 'oudgemaakte' look meekrijgt waarbij de plankbreedtes op de tafel varieren. Deze duurzaame hardhout tafels zijn gemaakt van gerecycled teak. Hierdoor heeft elke tafel een uniek karakter.

Deze picknicktafel hebben verstelbare draaidopjes onder de poten om de tafel mooi vlak te zetten. Rustiek betekent dat de planken in breedte verschillen en ruig kunnen zijn in de vorm van kieren, noesten e.d. Kortom, een stoere teaktafel voor buiten.

Kan E-woodproducts zo'n teak tuintafel bij u leveren?

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Alle afmetingen op een rij:

- Lengte: 300 cm
- Breedte: 100 cm
- Hoogte: 78 cm

Montage:

In dit pakket vindt u steevast een handleiding en al het nodige bevestigingsmateriaal.

Indien u dit wenst, kan deze teak tuintafel ook ter plaatse gemonteerd worden door een van onze vakmensen.

Indonesian LEGAL wood:

Vanaf maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht een zogenaamd V-legal certificaat te hebben en is het op de EU-markt brengen van hout en houtproducten afkomstig van illegaal gekapte bomen zelfs strafbaar. Ons bedrijf kan garanderen dat al de (hard)houten materialen en producten die zij levert en heeft ge?mporteerd afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Het hardhout is kunstmatig gedroogd tot 16%.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Teak Hardhout
Behandeld:Nee
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: