Doorgaan naar inhoud
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING
Welkom bij E-woodproducts.com | Natuurlijk genieten, Binnen en Buiten! | GRATIS LEVERING

Sipora teak bank 180cm (KING ® )

Oorspronkelijke prijs €339,95 - Oorspronkelijke prijs €339,95
Oorspronkelijke prijs
€339,95
€339,95 - €339,95
Huidige prijs €339,95

De Sipora Teak Bank (KING®), vervaardigd uit hoogwaardig Teak-hout met een warme bruine kleur, biedt elegantie en comfort voor elke buitenruimte. Deze tuinbank wordt geleverd met een handleiding en bevestigingsmateriaal voor eenvoudige installatie. Voor extra gemak bieden wij ook professionele on-site montage door onze deskundige medewerkers. Kortom, deze Teak-houten tuinbank combineert stijl, luxe en comfort voor uw buitenruimte.

Pluspunten:

✅ Gemaakt van hoogwaardig Teak-hout voor duurzaamheid en warme uitstraling.

✅ Eenvoudige installatie met duidelijke handleiding en meegeleverd bevestigingsmateriaal.

✅ Optionele professionele on-site montage beschikbaar voor extra gemak.

✅ Elegant ontwerp dat stijl, luxe en comfort combineert.

Minpunten:

❌ Optionele on-site montage kan extra kosten met zich meebrengen.

❌ Onderhoud van Teak-hout kan nodig zijn om de natuurlijke uitstraling te behouden.

Afmetingen:

  • Lengte: 180 cm
  • Breedte: 62 cm
  • Hoogte: 90 cm

Transformeer uw buitenruimte met de Sipora Teak Bank (KING®) en geniet van een perfecte balans tussen elegantie en comfort.

Materiaalsoort:

Merk:

Sens-Line

Geschatte Leveringstermijn

België / Belgique: 2-5 werkdagen / jours ouvrables
Nederland: 2-5 werkdagen
Luxemburg: 2-5 Werktage
Deutschland: 2-3 Wochen
France: 2-3 semaines

SKU EP-4020

Verken onze andere collecties die u wellicht aanspreken.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Wat is Teak Hout?

Teak hout, gewaardeerd om zijn uitzonderlijke duurzaamheid en natuurlijke schoonheid, is een van de meest begeerde materialen voor buitenmeubilair. Afkomstig van de Tectona grandis, een boomsoort die voornamelijk groeit in de tropische regio's van Zuidoost-Azië, India, en Centraal-Amerika, staat teak bekend om zijn rijke goudbruine kleur en fijne nerf.

Wat teak zo speciaal maakt, is zijn natuurlijke oliegehalte, dat het hout een hoge weerstand tegen water, rot en insecten geeft. Deze olie helpt het hout om te gaan met de meest extreme weersomstandigheden, waardoor het een ideale keuze is voor tuinmeubilair dat het hele jaar door buiten kan blijven staan.

Teak hout is niet alleen sterk en weerbestendig, maar het heeft ook een tijdloze elegantie. Na verloop van tijd kan teak een zilvergrijze patina ontwikkelen, wat door veel mensen als een aantrekkelijk kenmerk wordt beschouwd. Echter, als u de oorspronkelijke kleur wilt behouden, kan regelmatige behandeling met teakolie helpen.

Bovendien staat teak bekend om zijn duurzaamheid en lange levensduur, waardoor het een economisch verantwoorde keuze is voor consumenten die op zoek zijn naar meubilair dat generaties lang meegaat. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen teak meubelen jarenlang hun schoonheid en functionaliteit behouden, waardoor ze een gewaardeerde investering zijn in elke buitenruimte.

Ontdek de Tijdloze Elegance van Teak Tuinbanken

Ervaar de luxe en duurzaamheid van teak in onze exclusieve collectie teak tuinbanken bij E-woodproducts. Teak, bekend om zijn rijke kleur en uitzonderlijke weerbestendigheid, is de ultieme keuze voor hoogwaardige tuinmeubelen. Elke teak tuinbank in onze collectie is met zorg gemaakt, met aandacht voor zowel comfort als stijl, en belooft een langdurige toevoeging te zijn aan uw buitenruimte. Of u nu ontspant in de tuin of gasten entertaint, onze teak tuinbanken bieden de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie.

Onderhoud en Verzorging van uw Teak Tuinbank

Teak tuinmeubilair staat bekend om zijn lange levensduur en minimale onderhoud. Het natuurlijke oliegehalte van teak hout beschermt tegen weersinvloeden en voorkomt rot. Voor het behoud van de originele kleur van teak raden we aan om het hout regelmatig te behandelen met teakolie. Eenvoudige schoonmaak met milde zeep en water volstaat om uw teak tuinbank er jaar na jaar prachtig uit te laten zien.

Bereid uw Teak Tuinbank voor op Elk Seizoen

Teak is bestand tegen alle weersomstandigheden, wat het een ideale keuze maakt voor buitenmeubilair. Echter, om de levensduur van uw teak tuinbank te maximaliseren, adviseren wij om deze in de winter te bedekken of op een beschutte plek op te bergen. Dit extra laagje bescherming zorgt ervoor dat uw teak tuinbank klaar is voor het volgende seizoen, en behoudt zijn kwaliteit en comfort voor jarenlang plezier.

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken