Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

300 cm | Paal rond geschaafd | D10 | Grenen Tuinhout | Behandeld | Haaks gekort - 1 zijde gekroond

EP-4614

Tijdelijk in prijs verlaagd!

31.14

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 25,95

Prijs:

€ 25,95

Eén zijde van deze 10 cm dikke palen is haaks gekort en gekroond en één zijde is enkel gekort. Het grenenhout is behandeld met een houtverduurzamingsmiddel, waardoor het houtoppervlak kan ademen. Het gemakkelijk te schilderen of te beitsen en kan uiteraard ook buiten worden gebruikt.


Deze 300 centimeter lange, sterke palen zijn uitstekend geschikt voor het bouwen van speeltoestellen en andere constructies.


Wat is Midden-Europees grenen hout?


Midden-Europees grenen is een dennensoort die groeit in het centrale deel van Europa. Het is een licht, gemakkelijk te bewerken en duurzaam hout. De kleur varieert van licht geelbruin tot roodbruin en sommige stukken hebben donkerder strepen. Dennenhout is een ideaal materiaal voor de bouw van speeltoestellen omdat het door zijn hardheid en hoge dichtheid duurzaam en slijtvast is.


Onder druk behandeld hout:


Het hout wordt behandeld met chemicaliën die het verval vertragen. Deze conserveringsmiddelen zijn bedoeld om het hout te beschermen tegen insecten en schimmels.


Houten Palen met een geschaafde afwerking:


Geschaafd hout is hout dat machinaal is gladgemaakt en gevlakt. Schaven wordt gebruikt om het oppervlak van een stuk hout glad te maken, om onregelmatigheden en gebreken in het oppervlak te verwijderen, en om de dikte ervan te verminderen.


Wie kan lange ronde palen gebruiken?


De scouts hebben een lange geschiedenis van het gebruik van lange ronde palen. Ze werden traditioneel gebruikt om tentstokken en afdakjes te maken. Je kunt ze ook gebruiken om een schuilplaats te maken die een wigwam wordt genoemd - een kegelvormig bouwwerk dat kan worden bedekt met takken en bladeren voor isolatie.


Ook muziekfestivals staan bekend om hun gebruik van lange ronde palen om tijdelijke onderkomens te maken voor muziekminnende kampeerders. U kunt hetzelfde doen met uw familie of vrienden!


Online houthandel E-woodproducts:


E-woodproducts verkoopt jaarlijks honderden houten palen. Vooral in de periode tussen april en juli is de vraag naar lange ronde palen zeer groot. Ze kunnen worden gebruikt om overkappingen en andere constructies te maken, maar ze worden ook vaak gebruikt als tentstokken of meubels. Als u op zoek bent naar een goede bron van lange ronde palen, dan kunt u hier zeker terecht.


 


Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Behandeld:Druk geimpregneerd groen
Afwerking:Geschaafd
Afmetingen:
Breedte:10 cm.
Diepte:300 cm.
Overige kenmerken:
PDF documenten: