Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

EXIT Loft 100 houten speelhuis - rood

EP-50010300

Tijdelijk in prijs verlaagd!

1013.94

Merk:
Exit Toys
Troeven:
- Strak design
- waterdicht dak
- Eenvoudige montage
- Met aanbouw, zandbak , grote glijbaan en balustrade
Leveringsterm:
1-4 werkdagen
€ 844,95

Prijs:

€ 844,95

Welk kind wil er nu geen eigen speelhuis in de achtertuin? Een plek om heerlijk te spelen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje? De Loft 100 is zo'n speelhuisje. Het is met zijn binnenafmeting van 1.18m x 1.18m een ruim huisje waar je heerlijk met meerdere kinderen in kan spelen. En door het waterdicht e dak blijft het altijd droog binnen! Met zijn vrolijke wit gekleurde ramen is dit speelhuisje nu al een droomhuis voor ieder kind vanaf 3 jaar.

Duurzaam
De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtSoort: omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is dus niet behandeld met ongezonde chemicali?n, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn reeds geverfd met een watergedragen beits.

Veilig
De huisjes voldoen aan de actueel geldende veiligheidsNeermen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtSoort: niet behandeld met ongezonde chemicali?n en heeft de houtSoort: de prettige eigenschap om niet te splinteren.

Eenvoudige montage
Het huisje is opgebouwd uit Voorgemonteerd: e panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn Voorgemonteerd: . Een echt prefab-¥systeem dus. De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje in een handomdraai opgebouwd is.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: