Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Tiroler tuintafelset

EP-7900

Tijdelijk in prijs verlaagd!

455.94

Merk:
Sens-Line
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 379,95

Prijs:

€ 379,95

Met deze prachtig afgewerkte picknicktafelet kunt u uiterst comfortabel en in stijl genieten van een drankje met de buren op het terras of van lange zomeravonden met de familie. Dit indrukwekkende product, dat bestaat uit een robuuste tafel en twee zitbanken, biedt plaats aan zes volwassenen en werd gemaakt uit grenenhout van de beste kwaliteit. Dankzij de voorziene rugleuning en het stevige onderstel straalt de set extra comfort en pure klasse uit.

Kan E-woodproducts deze tafel(s) bij u thuis, uw bedrijf of uw school leveren?

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Kan ik de tafel(s) ook zelf ophalen?

Het is zeker en vast mogelijk om uw KING picknicktafel zelf te komen ophalen. We heten u van harte welkom in ons bedrijf te Lebbeke, waar heel wat parkeerruimte voorzien is om uw product vlot met de wagen mee te nemen. Het adres kunt u terugvinden op onze contactpagina.

Montage:

De montage van deze tafel neemt zo?n 40 minuten tijd in beslag. Het tafelblad en de twee zitvlakken worden al voorgemonteerd en in ons pakket zullen ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal aanwezig zijn.
Onze medewerkers kunnen, indien u dit wenst, uw picknicktafel ook ter plaatse monteren.

De picknicktafel kan ook door ??n van onze vakmensen ter plaatse worden gemonteerd. U kunt deze optie als keuze aangeven tijdens het bestelproces.

Alle afmetingen op een rij:

- Lengte x breedte x hoogte picknicktafel: 150 cm x 70 cm x 74 cm
- Lengte x breedte x hoogt banken: 150 cm x 50 cm x 90 cm
- Dikte blad: 28 mm

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:FSC Noord Europees grenen
Afmetingen:
Hoogte:74
Breedte:70
Diepte:150
Overige kenmerken:
PDF documenten: