Bistro de Paris witte tuintafel

EP-84555

Tijdelijk in prijs verlaagd!

59.94

Merk:
Sens-Line
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 49,95

Prijs:

€ 49,95

Een romantische tafel voor twee

 

Waan je in Parijs op een terras, nippend aan de beste wijn en genietend van de ambiance met je geliefde. Onze romantische tafel is ontworpen om u en uw partner in stijl samen te brengen. Het gepoedercoate metalen frame is stevig genoeg voor uw favoriete fles wijn of twee, maar ook gemakkelijk op te vouwen wanneer u klaar bent om naar een andere locatie te gaan.

Het beste van alles is dat we bijpassende stoelen in ons assortiment hebben - perfect voor als je het feest buiten wilt houden! Deze zijn net als onze tafel: opvouwbaar en gemakkelijk te vervoeren.

 

Gepoedercoat metaal dat eeuwig meegaat

 

Het gepoedercoate metalen frame is stevig genoeg om de zwaarste weersomstandigheden te doorstaan, en het roest of bladdert niet. Het is uiterst duurzaam en bestand tegen extreme temperaturen zonder te barsten of te krimpen.

 

Tips voor schoonmaken en onderhoud

 

Wij raden u aan een zachte doek of spons te gebruiken om het oppervlak van de tafel schoon te maken. Gebruik geen agressieve chemicaliën of schuurmiddelen, omdat deze de afwerking van uw tafel kunnen beschadigen. Als u watervlekken ziet, raden wij u aan een kleine hoeveelheid minerale olie of olijfolie aan te brengen met een schone doek (en deze vervolgens af te drogen). Dit zal helpen om de afwerking van uw tafel te herstellen en hem er voor vele jaren als nieuw uit te laten zien.

 

Afmetingen:

 

Hoogte: 71

Breedte: 61

Diepte: 61

Hoogte tot tafelframe: 71

 

Wij zijn er altijd om u te helpen problemen op te lossen en vragen te beantwoorden.

 

Bij ons staat persoonlijke service voorop. Daarom bellen we u een half uur voor aankomst op om er zeker van te zijn dat u thuis bent wanneer uw bestelling wordt geleverd. Onze verzendkosten zijn betaalbaar, met een maximum van 10 euro. Hoe meer u bestelt, hoe lager de verzendkosten zijn. Vanaf een bestelling van 200 euro is levering gratis. Zo garanderen wij u dat u uw bestelling op tijd ontvangt.

 

 

Contacteer ons

 

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 484 13 78 50 of door een e-mail te sturen.

 

We horen graag van u: Neem een paar minuten de tijd om ons te vertellen over uw ervaring.

 

Uw feedback is belangrijk voor ons! We willen er zeker van zijn dat iedereen die bij ons koopt tevreden is met zijn aankoop. Daarom zijn we zo benieuwd naar uw mening over onze producten. Uw beoordeling kan andere klanten helpen beslissen of ze onze producten willen kopen.

Wilt u deel uitmaken van onze feedback programma en kans maken op waardebonnen? Hier is wat u kunt doen:

Stuur een e-mail met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing) naar ons postadres.

Plaats een beoordeling op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven.

We belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen. Dus, maak zeker gebruik van deze kans! En als u ons een recensie met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. Wij zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit van u te horen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Gepoedercoat metaal
Afmetingen:
Hoogte:71
Breedte:61
Diepte:61
Hoogte tot tafelframe:71
Overige kenmerken:
PDF documenten: