Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

ZIJWAND VOOR CARPORT QB 1860MM

EP-CPWQB1860

Tijdelijk in prijs verlaagd!

274.74

Merk:
Gardenas
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 228,95

Prijs:

€ 228,95

Een slimme oplossing om uw voertuigen op te slaan

 

De zijwand voor carport (QB 1860MM) is een stijlvolle en functionele toevoeging aan uw carport. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze zijwand u bescherming tegen elementen als regen, wind en zon. Met een afmeting van 1860mm biedt het u voldoende ruimte voor het parkeren van uw auto, fiets of andere voertuigen.

De zijwand is eenvoudig te installeren en te onderhouden en zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde uitstraling van uw carport. Het ontwerp is modern en past bij elke architectuurstijl. 

Met deze kunt u genieten van een aangename en comfortabele omgeving bij uw carport. Het biedt u niet alleen bescherming tegen de elementen, maar verhoogt ook de waarde van uw huis en verbetert de uitstraling van uw buitenruimte.

 

Ons ervaren personeel staat klaar om u te helpen bij eventuele problemen.

 

We zorgen ervoor dat u thuis bent om uw levering in ontvangst te nemen, dus bellen we u een half uur voordat de chauffeur aankomt.

Onze verzendkosten zijn betaalbaar, met een maximum van 10 euro. Hoe meer u bestelt, hoe lager de verzendkosten zijn. Vanaf een bestelling van 200 euro is levering gratis. Zo garanderen wij u dat u uw bestelling op tijd ontvangt.

 

Neem contact met ons op

 

Indien u meer informatie wenst over onze producten of diensten, aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden; bel gerust +32 484 13 78 50 of stuur een e-mail.

 

Wat is jouw mening? We willen het weten! Vertel ons wat je denkt en doe mee aan een prijsvraag.

 

Uw feedback is belangrijk voor ons! We willen er zeker van zijn dat iedereen die bij ons koopt tevreden is met zijn aankoop. Daarom zijn we zo benieuwd naar uw mening over onze producten. Uw beoordeling kan andere klanten helpen beslissen of ze onze producten willen kopen.

Wilt u deel uitmaken van onze feedback programma en kans maken op waardebonnen? Hier is wat u kunt doen:

  • Stuur een e-mail met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing) naar ons postadres.

  • Plaats een beoordeling op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven.

We belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen. Dus, maak zeker gebruik van deze kans! En als u ons een recensie met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. Wij zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit van u te horen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: