Fietsenberging XXL Biden (202 x 116 x 147-163)

EP-FIETS-XXL

Tijdelijk in prijs verlaagd!

623.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 449,95

Prijs:

€ 449,95

Fietsenberging zoekt fietsen, en omgekeerd.

Als u op zoek bent naar een manier om uw fietsen op te bergen en ze beschut en veilig te houden, is dit fietsenhok perfect. Het combineert een eenvoudige structuur met natuurlijke houten materialen, waardoor klanten een aantrekkelijke opslagoplossing krijgen die in hun tuinomgeving past.

Wat is nu het belangrijkste verschil tussen onze 2 types fietsenstalling? De Lincoln fietsenberging is 90 cm diep (tegen 116 cm), en is met 161 cm (tegen 163 cm) ook een stuk hoger. Beide fietsenbergingen kunnen hetzelfde aantal fietsen herbergen, namelijk 2, maar in de Lincoln fietsenberging is er nog meer ruimte en dus comfort.

Deze XXL Biden fietsenstalling is gemaakt van behandeld vuren hout. Het hout is in deze voldoende beschermd. Toch raden houtspecialisten aan om het schuurtje extra te behandelen met Restol Uv houtolie. Hiermee verleng je de levensduur aanzienlijk.

Wat is Restol Uv houtolie?

Restol houtolie is een hout afwerking product dat dient voor het afwerken en beschermen van al uw buitenhout. Je hebt de keuze tussen verschillende kleuren. Deze houtolie is geschikt voor onbehandeld, geïmpregneerd hout en hardhout.

Wat is vuren hout?

Vuren hout is een populaire keuze voor bouw- en meubelprojecten vanwege zijn sterkte, duurzaamheid en betaalbare prijs. Het hout is afkomstig van de vuren boom, een snelgroeiende soort die vaak wordt geplant voor houtproductie.

Vuren hout is een zachte houtsoort, waardoor het gemakkelijk te bewerken is met handgereedschap of machines. Het is een goede keuze voor constructie- en framing hout, evenals voor meubelen en interieur afwerking. Vurenhout is ook geschikt voor binnen- en buitenbeplanking, bergingen.

Een van de belangrijkste voordelen van vurenhout is de prijs. Het is een van de goedkoopste houtsoorten die beschikbaar zijn en daarom een populaire keuze voor bouw- en meubelprojecten met een beperkt budget. Vurenhout is ook een duurzame keuze, omdat het snel groeit en kan worden geoogst uit verantwoord beheerde bossen.

Vurenhout heeft een lichte kleur en een fijn nerf patroon, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor projecten waar esthetiek belangrijk is. Het heeft echter wel de neiging om te krimpen en uit te zetten afhankelijk van de vochtigheidsgraad, dus er moet rekening mee worden gehouden bij het gebruik ervan.

In samenvatting, vurenhout is een betaalbare, duurzame en veelzijdige houtsoort die geschikt is voor een breed scala aan bouw- en meubelprojecten. Het is gemakkelijk te bewerken, heeft een lichte kleur en een fijn nerf patroon en is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

Wat zijn de voordelen van een vurenhouten fietsenberging?

Wij houden van deze vraag! Er zijn zoveel voordelen aan een vurenhouten fietsenstalling, en wij zijn hier om u daarover te vertellen.

Het eerste wat je opvalt is het feit dat dit schuurtje gemaakt is van behandeld vurenhout. Dit betekent dat het extra duurzaam is en bestand tegen weersinvloeden, waardoor het ideaal is voor buitengebruik. Bovendien is het hout behandeld met een speciale coating die beschermt tegen waterschade en andere vormen van schade door de omgeving.

Deze berging heeft ook een dubbele deur, waardoor je je fiets er gemakkelijk in en uit kunt halen zonder veel te hoeven tillen of verplaatsen. En omdat deze fietsenstalling XXL Biden-formaat heeft, is er genoeg ruimte voor alle soorten fietsen!


In één oogopslag: alle afmetingen:

  • Lengte: 203 cm

  • Diepte: 116 cm

  • Hoogte: 163 cm


Als je de 2 deuren open doet is de lengte is 142 cm, en de hoogte 140 cm.

Is het makkelijk te monteren?

Deze product wordt geleverd met een handleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Indien gewenst kan deze product ook gemonteerd worden door een vakman van E-woodproducts.

Wij bieden een snelle en gemakkelijke levering van dit product aan uw deur.

E-woodproducts biedt levering van dit product aan uw huis of bedrijf. De verzendkosten worden getoond tijdens het bestelproces en u kunt kiezen wanneer u de bestelling wilt ontvangen. Onze goede service betekent dat we u een half uur voor aankomst bellen, zodat u weet wanneer uw bestelling zal aankomen.

Op deze manier kan u genieten van een prachtige en functionele opbergoplossing zonder zorgen over het transport of installatie.

Neem contact met ons op

Als u geïnteresseerd bent in ons assortiment en vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken op +32 484 13 78 50 of per e-mail. We horen graag van u!

Door een recensie achter te laten, vergroot je je kansen om te winnen.

Wij bij E-woodproducts waarderen uw feedback en meningen zeer, daarom nodigen we u uit om uw ervaring met ons te delen via reviews. Dit is niet alleen een krachtige manier voor andere klanten om te weten te komen hoe onze producten zijn, maar uw mening helpt ons ook om onze dienstverlening en producten te verbeteren.

Om u te bedanken voor het delen van uw ervaring, willen we u graag belonen. Hier is hoe u uw review kunt delen:

  • Stuur een e-mail naar ons mailadres met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing)

  • Plaats een review op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven.

Als u uw review stuurt, maakt u kans op waardebonnen. Wij belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen, dus zorg dat u van deze kans gebruik maakt! En als u ons een beoordeling met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. We zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit om van u te horen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:18 tot 99
Gewicht (kg):85 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Voorgemonteerde rabatdelen op een stevig raamwerk
Afmetingen:
Hoogte:147 / 163 cm.
Breedte:203 cm.
Diepte:116 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
Dakbedekking:Rabatdelen en EPDM-rubberfolie
Vloer:Houten vloer
Nokhoogte:163
Wanddikte:16mm.
PDF documenten:
Montage handleiding (PDF):Handleiding Tuinkast Biden