Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

KING ® PICKNICKTAFEL 180 cm / 4 cm dikte (6-PACK)

EP-K180PACK

Tijdelijk in prijs verlaagd!

1319.94

Merk:
KING
Troeven:
Geniet van een direct korting op deze 6-Pack!
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 1.099,95

Prijs:

€ 1.099,95

Deze langere picknicktafel (1.80 m) (hier in 6 PACK aangeboden) is ideaal voor grotere gezinnen die volop willen genieten van het mooie weer. Ze biedt plaats aan ruim zes volwassen of acht kinderen en wordt met haar dikkere tafelblad (40 mm) en opklapbare zitvlakken ongetwijfeld een aanwinst op uw terras of op het gras. Tijdens verjaardagsfeestjes kunnen kinderen dankzij de afgeronde hoeken op een veilige manier spelletjes spelen aan ons populairste model, al dan niet onder een parasol (diameter parasolgat 5 cm).

Dit model kunt u ook bij slecht weer met een gerust hart buiten laten staan. We behandelden het hout immers vooraf, zodat regen en wind geen schade aan uw KING picknicktafel kunnen toebrengen. Kortom, een minimum aan onderhoud voor maximaal plezier in de tuin!

Indien u de duurzaamheid van uw picknicktafel nog wil verlengen, dan raden wij u aan om deze picknicktafel te behandelen met houtolie. U hebt genoeg met 1 liter houtolie. Daarnaast kunt u tijdens de wintermaanden dit meubelstuk ook afdekken met afdekhoes.


Kan E-woodproducts deze tafel(s) bij u thuis, uw bedrijf of op school leveren?

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Montage:

De montage van deze tafel duurt zo’n 40 minuten. Het tafelblad en de twee zitvlakken zijn reeds gemonteerd en in ons pakket vindt u ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal.


Alle afmetingen op een rij:

- Lengte x breedte x hoogte picknicktafel: 180 cm x 162 cm x 77 cm
- Lengte x breedte tafelblad: 180 cm x 70 cm
- Lengte x breedte x hoogte zitvlakken: 180 cm x 30 cm x 45 cm
- Dikte planken: 40 mm

FSC:

Duurzaamheid en respect voor de natuur zijn sleutelwoorden voor E-woodproducts. Alle KING picknicktafels dragen daarom het FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. Door uw keuze voor ons bedrijf draagt u dus meteen ook zorg voor het milieu van morgen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Gewicht (kg):55 kg.
Aantal per pak:6
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Hoogte:77 cm.
Breedte:162 cm.
Diepte:180 cm.
Zithoogte:45 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
Aantal zitplaatsen:6
Parasolgat (40mm):Ja
PDF documenten: