LUX houten donker bruine tuintafel 150 cm

EP-Tafel-LUX

Tijdelijk in prijs verlaagd!

155.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 149,95

Prijs:

€ 149,95

Een mooie en duurzame donkerbruine tuintafel

 

Wanneer u op zoek bent naar een tafel voor uw tuin, terras of veranda, is de LUX houten donkerbruine tuintafel 150 cm een uitstekende keuze. De tafel is vervaardigd uit Noord-Europees vurenhout en is daardoor zeer sterk en duurzaam. Het materiaal is verder donkerbruin gelakt om het uiterlijk te beschermen en te verbeteren.

Met zijn afmetingen van 150 cm lang, 70 cm breed en 74 cm hoog, is deze tuintafel perfect voor gezinnen of vriendengroepen die willen genieten van een maaltijd in de buitenlucht. Het vurenhout zorgt voor een natuurlijke uitstraling en voegt een warme sfeer toe aan uw buitenruimte. Bovendien is de tafel weerbestendig, waardoor hij jarenlang mee kan gaan, ongeacht de weersomstandigheden.

Het monteren van de tafel is eenvoudig, aangezien de stukken voor gemonteerd zijn en in een kartonnen doos worden aangeleverd. Bovendien past deze tuintafel perfect bij de LUX tuinbank, waarmee u een stijlvol en samenhangend setje kunt samenstellen.

 

Een duurzaam meubelstuk met gemakkelijk onderhoud

 

De LUX houten donkerbruine tuintafel 150 cm is niet alleen een stijlvol meubelstuk voor uw buitenruimte, maar ook eenvoudig in onderhoud. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van uw investering zonder veel moeite of onderhoud.

Om het uiterlijk en de kwaliteit van de tafel te behouden, is het belangrijk om hem regelmatig schoon te maken met een vochtige doek. Daarbij kunt u gebruik maken van een mild reinigingsmiddel zonder schurende stoffen, zodat het hout niet beschadigd wordt.

Om het hout te beschermen tegen vocht en weersinvloeden, is het verder aan te raden om de tafel af en toe te behandelen met houtbeits of houtolie. Hierdoor blijft het hout gezond en verhoogt u de levensduur van de tafel.

 

In conclusie:

 

Door het gebruik van duurzame materialen en de eenvoudige onderhoudsvereisten, is de LUX houten donkerbruine tuintafel 150 cm een verstandige investering voor uw buitenruimte. U zult jarenlang kunnen genieten van een mooi en duurzaam meubelstuk.

 

 

Alle maten zijn in één oogopslag te zien:

 

  • Hoogte: 74 cm

  • Breedte: 70 cm

  • Lengte: 150 cm

 

 

Montage:

 

Bij uw aankoop van deze product, wordt u voorzien van een gedetailleerde handleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen voor een eenvoudige montage. Maar als u het comfortabeler vindt, kunt u ook kiezen voor een professionele montage door een van onze deskundige monteurs. De kosten hiervoor zullen tijdens het bestelproces duidelijk weergegeven worden. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw nieuwe tuintafel!

 

 

FSC: Duurzaam Beheer van Bosbouw voor een Betere Toekomst

 

De Forest Stewardship Council (FSC) is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor verantwoord en duurzaam beheer van bossen. Het doel van FSC is om de economische, sociale en ecologische waarden van bossen te beschermen en te waarborgen voor toekomstige generaties.

FSC richt zich op het bevorderen van duurzame bos bouwpraktijken door middel van haar certificeringssysteem. Hierbij wordt rekening gehouden met aspecten als milieu, sociale rechtvaardigheid, economische verantwoordelijkheid en de rechten van de lokale bevolking. Bedrijven die aan de strenge eisen van FSC voldoen, krijgen het FSC-certificaat en mogen daarmee het FSC-label dragen.

Door het FSC-certificaat kunnen consumenten er zeker van zijn dat de producten die zij kopen, afkomstig zijn uit bossen die op verantwoorde wijze zijn beheerd. Dit draagt bij aan de bescherming van de wereldwijde bossen en de biodiversiteit. Bovendien verbetert het de leefomstandigheden van de lokale bevolking, door hen in staat te stellen om op een duurzame manier te benutten wat de bossen te bieden hebben.

FSC heeft een belangrijke rol gespeeld bij het bevorderen van duurzame bos bouwpraktijken en het beschermen van de wereldwijde bossen. Het FSC-certificaat biedt consumenten de zekerheid dat de producten die zij kopen, afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Hierdoor kunnen we samenwerken aan een beter milieu en een betere toekomst voor ons allen.

 

 

Ons deskundig personeel is er om u te helpen.

 

Bij ons staat persoonlijke service voorop. Daarom bellen we u een half uur voor aankomst op om er zeker van te zijn dat u thuis bent wanneer uw bestelling wordt geleverd. Onze verzendkosten zijn betaalbaar, met een maximum van 10 euro. Hoe meer u bestelt, hoe lager de verzendkosten zijn. Vanaf een bestelling van 200 euro is levering gratis. Zo garanderen wij u dat u uw bestelling op tijd ontvangt.

 

 

Contacteer ons

 

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 484 13 78 50 of door een e-mail te sturen.

 

 

Uw mening telt: Vertel ons over uw ervaring en maak kans op prijzen.

 

Uw feedback is belangrijk voor ons! We willen er zeker van zijn dat iedereen die bij ons koopt tevreden is met zijn aankoop. Daarom zijn we zo benieuwd naar uw mening over onze producten. Uw beoordeling kan andere klanten helpen beslissen of ze onze producten willen kopen.

Wilt u deel uitmaken van onze feedback programma en kans maken op waardebonnen? Hier is wat u kunt doen:

  • Stuur een e-mail met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing) naar ons postadres.

  • Plaats een beoordeling op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven.

We belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen. Dus, maak zeker gebruik van deze kans! En als u ons een recensie met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. Wij zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit van u te horen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: