Meer dan 150.000 producten
Kopen bij een Belgisch bedrijf
Gratis levering vanaf 500 €

KING ® OPKLAPBARE TAFEL 110 cm x 60 cm

KBT110T60

Tijdelijk in prijs verlaagd!

107,95 €

Merk:
KING ®
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 89,95

Prijs:

€ 89,95

Productomschrijving:

Deze compacte, budgetvriendelijke KING opklapbare tafel (110 cm) vormt de ideale buffet- of eettafel op al uw communie-, tuin- en schoolfeesten. Uw gasten kunnen er bijvoorbeeld hun drankje op kwijt terwijl ze een praatje slaan of u kunt er uw hapjes op plaatsen tijdens het aperitief in de zon. Het gelakte hout (dikte 2,8 cm, witgeel tot lichtbruin) zorgt ervoor dat alle vlekken achteraf eenvoudig verwijderd kunnen worden. Omdat E-woodproducts veiligheid en gebruiksvriendelijkheid erg belangrijk vindt, hebben we alle hoeken van deze tafel afgerond en zijn de poten eenvoudig opklapbaar.

Het onderstel van de KING opklapbare tafel heeft een donkergroene kleur en is gemaakt uit sterk hoekstaal (28 x 28 x 3 mm). De zware bevestigingsklip hebben wij voorzien van een veer, waardoor het onderstel niet kan inklappen zonder dat de ontgrendelingshendel ingedrukt wordt. Met deze ultraveilige set bent u dus verzekerd van een zorgeloos feest.

Onderhoudstip:

Het hout is dubbel gelakt en dus goed beschermd. Als u deze tafel in oorspronkelijke staat wenst te behouden, raden wij u aan om deze tafel(s) niet buiten te laten staan in weer en wind. Bij deze kan het houten tafelblad gaan verweren en kunnen op termijn ook de poten gaan roesten.

De afmetingen:

Lengte van de opklapbare tafel: 110 cm
Hoogte van de opklapbare tafel: 74,50 cm
Breedte van de opklapbare tafel: 60 cm

Kan E-woodproducts deze opklapbare tafel(s) bij u thuis, uw bedrijf of op school leveren?

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. De verzendkosten worden berekend tijdens het bestelproces. U beslist zelf binnen welke termijn u uw bestelling graag ontvangt.

Montage:

De KING opklapbare tafels zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en hoeven helemaal niet gemonteerd te worden. U kunt dit product eenvoudig openklappen.

FSC:

Duurzaamheid en respect voor de natuur zijn sleutelwoorden voor E-woodproducts. Alle KING opklapbare tafels dragen daarom het FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. Door uw keuze voor ons bedrijf draagt u dus meteen ook zorg voor het milieu van morgen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Behandeld:Dubbel gelakt
Afmetingen:
Overige kenmerken:
Aantal zitplaatsen:4
PDF documenten:

Bijbehorende producten:

€ 479,95