Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

KING ® Charles Houten Tuinbank 200 cm (behandeld)

KCTB200

Tijdelijk in prijs verlaagd!

323.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 269,95

Prijs:

€ 269,95

Productomschrijving:

Deze unieke bank (2 meter) vormt de parel van ons KING tuinbankengamma. Dit zitmeubel biedt plaats aan drie personen en werd gemaakt uit vurenhout van de beste kwaliteit, waardoor het ongetwijfeld een fraai decorstuk in uw tuin of bedrijf zal vormen. De kleine rondingen in het zitvlak, de pootdikte (80 mm) en de sterke planken (40 mm) maken het geheel erg comfortabel en stevig.

Dit E-woodproduct werd vooraf behandeld en vraagt daarom geen verder onderhoud. U kunt het dan ook probleemloos jarenlang buiten laten staan, ook bij slecht weer.

Indien u de duurzaamheid van uw tuinbank nog wil verlengen, dan raden wij u aan om deze tuinbank te behandelen met RESTOL houtolie UV. U hebt genoeg met 1 liter houtolie. Daarnaast kunt u tijdens de wintermaanden dit meubelstuk ook afdekken met beschermhoes.

We zijn er rotsvast van overtuigd dat deze KING tuinbank elke zomer opnieuw een absolute meerwaarde zal zijn voor uw tuin!

Kan E-woodproducts deze tuinbank(en) bij u thuis, uw bedrijf of uw school leveren?

Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Montage:

U kunt deze KING tuinbank in amper een twintig minuten tijd in elkaar zetten. De twee pootstukken, het zitvlak en de rugleuning zullen al voorgemonteerd zijn en in ons pakket voorzien we ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal.
Indien u dit wenst, kan een van onze medewerkers uw KING product ook ter plaatse monteren.

Alle afmetingen op een rij:

- Zitvlak: 48 cm x 44 cm x 200 cm (diepte x hoogte x lengte)
- Algemeen: 66 cm x 96 cm x 200 cm (totale diepte x hoogte x lengte)
- Andere: 8 cm x 4 cm (pootdikte x plankdikte)


FSC:

Als leverancier van outdoorproducten draagt E-woodproducts het milieu een warm hart toe. Daarom gaat ook ons beleid hand in hand met de natuur en dragen de KING tuinbanken het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat uw producten gemaakt zijn met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Gewicht (kg):60 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Hoogte:96 cm.
Breedte:200 cm.
Diepte:66 cm.
Zithoogte:44 cm.
Zitdiepte:48 cm.
Pootdikte:80mm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
Aantal zitplaatsen:3
PDF documenten: