Tuintafel 140 cm KING ® Henry (in vuren hout)

KHTT

Tijdelijk in prijs verlaagd!

197.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 164,95

Prijs:

€ 164,95

Tuintafel 140 cm - een klein handig tafeltje


Tuintafel 140 cm gezocht? Bent u op zoek naar een fraai tuinmeubel voor in uw veranda of op uw terras? Dan zal de KING Henry Tuintafel u zeker weten te bekoren. Deze tafel (140 cm) is gemaakt uit vurenhout biedt plaats aan vier personen. Ook voor gezinnen is dit product een veilige keuze, want de tafel beschikt over mooi afgeronde hoeken.

De stevige planken hebben een witgele tot beige kleur, waardoor het geheel erg moderne oogt. Omdat dit vuren houten product vooraf onder hoge druk werd behandeld, biedt het u een groot gebruiksgemak. U hoeft de tafel immers niet meer extra te behandelen en kunt het ook steeds buiten laten staan.
 
Tip: Combineer deze tuintafel met onze KING Henry Tuinstoelen en de Henry Bank, en creëer een kwaliteitsvolle picknicktafelset op maat!
 


Kunnen jullie ze brengen?


Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.
 

Hoe bouw je ze op?


De montage van deze tuintafel duurt ongeveer tien minuten. De twee pootstukken en het tafelblad zijn reeds voorgemonteerd en in ons pakket vindt u ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal terug.

Indien u dit wenst, kan een van onze medewerkers uw KING product ook ter plaatse monteren.

 

Alle afmetingen op een rij:

 
  • Diepte x lengte x hoogte van het tafelblad: 140 cm x 80cm x 68 cm
  • Breedte van onderstel: 64cm
  • Pootdikte: 9,5 cm x 4 cm
  • Plankdikte: 4 cm

Is FSC relevant in dit verhaal?


FSC staat symbool voor een verantwoord beheer van de bossen en het gebruik ervan, volgens sociale, economische en milieucriteria. Dit betekent dat het hout afkomstig is van beheerde bosbouw. FSC-gecertificeerd hout is afkomstig van een duurzaam bosbeheersysteem dat de bossen en de biodiversiteit in alle stadia van de productie beschermt; het ondersteunt de lokale gemeenschappen door te zorgen voor werkgelegenheid en opleiding.

 

Reviews zijn welkom!

 

Reviews zijn een krachtige manier voor klanten om hun ervaringen en meningen met anderen te delen.

Daarom waarderen we uw feedback, en we willen dat u weet dat we die op prijs stellen. We willen u alvast bedanken voor het nemen van de tijd om uw ervaring met ons te delen, dus dit is wat u moet doen:

 

 

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Gewicht (kg):15 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Hoogte:68 cm.
Breedte:80 cm.
Diepte:140 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
Aantal zitplaatsen:6
PDF documenten: