Tuintafel aluminium kopen 

 

De voordelen van aluminium tuintafels zijn niet min. Ze zijn dan ook hevige concurrenten van tafels gemaakt uit andere materiaalsoorten zoals hout of metaal. Wat zijn nu de troeven van aluminium tafels? U kunt ze gemakkelijk met 2 personen verplaatsen. Ze zijn roestvrij, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ze kunnen het hele jaar door lekker in uw tuin blijven staan. Ideaal! Wij vinden ze ook héél mooi qua design en vormen uiteraard ook een ideale plaats om gezellig te tafelen met vrienden en familie.  
 
E-woodproducts is sinds 2011 een leverancier van tuintafels aan huis. Wij maken met u persoonlijk een leveringsafspraak. De eventueel bijbestelde tuinstoelen krijgen ook een veilig plaatsje in onze bestelbusjes. Wilt u de details nalezen van de onderstaande producten, dan kunt u simpelweg op de foto klikken. Als er iets niet duidelijk is, dan staan onze medewerkers u graag te woord. 
 

Ons aanbod:

 

zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van een groot en divers aanbod aluminium tuintafels in heel Vlaanderen. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat je er een hele dag zou willen op zitten. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Op onze ALU-TAFELS kan u genieten met familie of vrienden van een gezellige namiddag of avond.

.

CONTACTEER ONS

.
Wilt u meer info over een Tafel in Aluminium voor de tuin uit ons assortiment? Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: +32 484 13 78 50