BESCHERMING

.
Alhoewel de meeste E-woodproducten geïmpregneerd zijn, en bij deze dus reeds goed beschermd, kan men zich afvragen of een extra bescherming gewenst is? Ons advies hierbij is het volgende: wij vinden een extra bescherming wel belangrijk, omdat dit de duurzaamheid van het aangekochte product aanzienlijk kan verlengen. U kunt kiezen voor één (of een combinatie van) de volgende opties:

1. Afdekken met een beschermhoes,

2. Bescherming met Restol Houtolie.
.

ONS AANBOD PRODUCTEN TER BESCHERMING

.
Hier vindt u een overzicht van onze beschermingsproducten. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.
.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van beschermingsproducten voor hout in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Daarnaast bieden we extra bescherming aan in de vorm van hoezen en Restol houtolie.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: 0489 42 09 31.