Kies een geschikte biertafel voor uw feest


Onze biertafels en bierbanken zijn van Duitse brouwerijkwaliteit en bij ons verkrijgbaar als set of als los onderdeel. De biertafelset bestaat uit een biertafel en twee bierbanken. De biertafels en bierbanken zijn gemaakt van FSC vurenhout en zijn beschikbaar in verschillende maten. Daarenboven zijn ze steeds opklapbaar, en ook gemakkelijk op te bergen.

Het vuren houten blad is van hoogwaardige kwaliteit en is aan de bovenkant dubbel gelakt. Onder het tafelblad van de biertafel bevinden zich stapelblokken zodat u meerdere tafels gemakkelijk op elkaar kunt plaatsen.

.
Ons assortiment:


In ons assortiment hebben we de volgende biertafels: 110cm, 160cm en 220cm biertafels. De biertafels van 220cm zijn verkrijgbaar met een tafelbreedte van 60 cm, 70 cm en zelfs 80cm!

Biertafel 110cm. Dit is een enorm populair tafeltje. Ze is uiterst handig als bijzettafel.
Biertafel 220x60cm. Dit is de absolute klassieker, en niet weg te denken uit ons gamma. Niet erg handig als eettafel, maar wel om gezellig te tafelen!
Biertafel 220x70cm. Dit klassieke model heeft een breed tafelblad. Het bredere tafelblad biedt u extra confort.
Biertafel 220x80cm. Als u in alle confort wenst te eten, dan raden we u deze tafel aan!


De opklapbare tafels zijn handig, maar uiteraard is het ook handig als u ergens kan neerzitten. U kunt daarom ook bierbanken toevoegen aan uw bestelling. We geven echter de tip om meteen voor een biertafelset te kiezen, want hier geniet u meteen van een prijsvoordeel.

 
zoek
 
powered by myShop.com

Online biertafels bestellen

‚Äč
Bestel eenvoudig online uw biertafelsets. Betaal gemakkelijk met VISA of bancontact en we sturen uw pakken zo spoedig mogelijk op. 

 

Levering van biertafels


Voor bezorgen van de biertafels schakelen we een lokale transporteur in. Voor ons is het klantencontact erg belangrijk en aldus een groot voordeel bij E-woodproducts.

Ook voor verlichting, statafels en partytenten bent u bij ons op het juiste adres.

Voor bezorgen van de biertafels schakelen we een lokale transporteur in. Voor ons is het klantencontact erg belangrijk en aldus een groot voordeel bij E-woodproducts.