Houten bloembak voor buiten nodig?


.

Een bloembak is een term voor een soort plantenbak die wordt gebruikt om bloemen te kweken. Het is meestal gemaakt van hout, maar kan ook van metaal of plastic zijn gemaakt. U koopt best plantenbakken die aan verschillende zijden openingen hebben. 

Wil je je tuin mooier maken, overweeg dan om bloembakken toe te voegen! Bloembakken zijn een gemakkelijke manier om schoonheid en leven in uw tuin te brengen. Ze voegen kleur, textuur en functie toe. Ze kunnen ook worden gebruikt als plantenbakken voor kruiden of bloemen.
 

E-woodproducts.be heeft een divers aanbod aan plantenbakken waarvan er zeker eentje in uw tuin of terras zal passen. Hieronder vindt u een overzicht van ons assortiment plantenbakken voor buiten. Klik op de foto of op de knop “meer info” om alle informatie over dit product te ontdekken.

 

.
zoek
 
>
powered by myShop.com

Tips voor het kiezen van de juiste bloembak voor uw tuin


Bloembakken zijn een geweldige manier om kleur en leven aan uw tuin toe te voegen. Ze bieden ook een mooie en functionele ruimte voor het planten van bloemen waar je het hele jaar door van kunt genieten. Een plantenbak op zich biedt een meerwaarde aan uw tuin, aangezien het een designproduct is. Daarnaast staan je bloemen (of planten) hoger dan de grond, waardoor ze beter opvallen en beter beschermd zijn.

Er zijn veel verschillende soorten bloembakken, maar het is belangrijk om de juiste te kiezen voor de maat van uw plantenbak en het type bloemen dat u plant.

Hier zijn 3 tips om te beslissen welke bloembak het beste voor u is.

 

1. De planter moet groot genoeg zijn voor de kluit van de plant, dus zorg ervoor dat deze minimaal 15 cm diep is.

2. Als je een grote tuin hebt, overweeg dan om meerdere kleinere bloembakken te kopen of een extra grote met meerdere vakken die naar behoefte kunnen worden aangepast.

3. Als je weinig ruimte hebt, overweeg dan om een alles-in-één plantenbak aan te schaffen

 

Welke planten zijn het meest geschikt voor bloembakken in uw tuin? 


Uiteraard voelt een plant zich minder thuis in een plantenbak dan in volle grond. Toch bestaan er planten die ook erg geschikt zijn voor bloembakken en daarenboven er ook mooi uitzien. Dit moeten uiteraard sterke planten zijn, die ook kunnen omgaan met de relatief weinige ruimte.
We hebben een artikel (met leuke video's) geschreven over een mooi aantal sterke, langdurige bloeiers. Als deze planten dan éénmaal zijn uitgebloeid, kunnen de meesten van hun nog in volle grond nog jaren mee.

.

Waarom zou je een bloembak als cadeau kiezen?


Wanneer je probeert uit te vinden wat je iemand cadeau moet doen, kan het moeilijk zijn om te weten wat ze zouden waarderen. Hier kan een bloembak van pas komen. Bloembakken zijn een gemakkelijke en betaalbare manier om uw huis of tuin te decoreren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten van bloemen.

Een bloembak kan een geweldig cadeau zijn voor iedereen die van tuinieren houdt of gewoon op zoek is naar een unieke decoratie voor hun huis of tuin.

.

Snelle levering 

.
Zoals eerder vermeld komt E-woodproducts persoonlijk bij u langs voor de levering. De meeste producten zijn in stock, waardoor we u een snelle levering kunnen garanderen. Op deze manier kunnen we een verzorgde service en een perfecte staat van de producten waarborgen. Bij de productinformatie kan u de exacte levertijd en -kosten terugvinden.
.

De meeste bloembakken zijn reeds voorgemonteerd.

.
De meeste plantbakken hoe je zelf thuis niet meer op te bouwen. Het exacte montagetarief wordt u medegedeeld tijdens het bestelproces, aangezien dit uiteenloopt voor de verschillende houten bakken. Vaak is het montagetarief dus 0 euro.
.
E-woodproducts.be, bij ons zit U goed! (+32 484 13 78 50)Meer dan 2700 artikelenMeer dan  5000 m² opslagruimtee-woodproducts.nlMobilier de jardinE-woodproducts Vlaanderen