Houten bloembak buiten nodig?


.
Hebben u planten of bloemen nood aan een nieuwe thuis? Jouw plantenbak biedt op zich al een meerwaarde aan uw tuin, aangezien het gaat om een designproduct. Daarenboven hoeft een houten bloembak hoeft niet groot te zijn om toch een meerwaarde te bieden aan uw tuin. 
 
E-woodproducts.be heeft een divers aanbod plantenbakken in aanbieding, waarvan er zeker één past in uw tuin of terras. Hieronder vindt u een overzicht van ons gamma plantenbakken voor buiten. Klik op de foto of op de “meer info” knop om alle informatie over dit product te ontdekken.

 


Plantenbakken voor binnen en buiten:

 

.
zoek
 
powered by myShop.com

Een houten bloembak buiten in uw tuin.

.
Een plantenbak biedt op zich al een meerwaarde aan uw tuin, aangezien het gaat om een designproduct. Daarenboven staan je bloemen (of planten) hoger dan de grond, waardoor ze meer opvallen en zelfs beter beschermd zijn. Hieronder geven wij een overzicht van de troeven die wij samen met u als klant hebben gekozen. Naarmate we in de loop der jaren tuinmeubilair aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Is het hout goed behandeld? Staat het FSC-label garant voor duurzaamheid en verantwoord hout? Zijn de goederen eenvoudig te monteren? Enzovoort. Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren.
 

Welke planten in bloembakken buiten?


Uiteraard voelt een plant zich minder thuis in een plantenbak dan in volle grond. Toch bestaan er planten die ook erg geschikt zijn voor bloembakken en daarenboven er ook mooi uitzien. Dit moeten uiteraard sterke planten zijn, die ook kunnen omgaan met de relatief weinige ruimte.
We hebben een artikel (met leuke video's) geschreven over een mooi aantal sterke, langdurige bloeiers. Als deze planten dan éénmaal zijn uitgebloeid, kunnen de meesten van hun nog in volle grond nog jaren mee.

.
FSC-label

.
Onze primaire grondstof, hout, kan niet op een oneindige manier uit de natuur gewonnen blijven worden. Daarom produceren we met een oog op de toekomst. Hiervoor wordt FSC-gecertifieerd hout gebruikt. Dit betekent dat producten met dit label vervaardigd worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. Dit maakt ze ecologisch geschikt, sociaal correct en economisch leefbaar. Op de productfiche kunt u terugvinden of het gaat om een product met dit label. FSC staat voor 'Forest Stewardship Council', al meer dan 20 jaar streeft deze non-profitorganisatie voor een wereldwijd verantwoord bosbeheer. Door te kiezen voor dit hout draagt u uw steentje bij aan een meer duurzame toekomst. Ons bedrijf wordt erkend door FSC met de code SCS-COC-005219-PA.
.

Duurzaamheid

.
Om de duurzaamheid van onze plantenbakken voor buiten te kunnen waarborgen, wordt ons hout onder hoge druk geïmpregneerd. Bij deze behandeling dringt het middel tot diep in het hout door waardoor het meer bestand wordt tegen aantasting door schimmels, zwammen, insecten en extreme weersomstandigheden. Door deze behandeling wordt de duurzaamheid verlengd. Er is geen verder onderhoud nodig en het hout blijft in optimale conditie. Op de productfiche vindt u terug of het betreffende product al dan niet geïmpregneerd is. Om de duurzaamheid van uw bloembak nog te verlengen, bieden we echter nog extra bescherming: behandeling met RESTOL-houtolie. Dit product is gebaseerd op plantaardige lijnolie en maakt uw buitenhout waterafstotend en weerbestendig.
.

Kwaliteit

.
Door ons brede gamma hebben we steeds voor elk wat wils. Via een hoge kwaliteit en uiterst verzorgde afwerking streven we naar 100 % klantentevredenheid. Voorts staan wij garant voor een vlotte levering, hulp bij de montage en een goede service-na-verkoop. Bij vragen staan onze medewerkers steeds voor u klaar.
.

Snelle levering

.
Zoals eerder vermeld komt E-woodproducts persoonlijk bij u langs voor de levering. De meeste producten zijn in stock, waardoor we u een snelle levering kunnen garanderen. Op deze manier kunnen we een verzorgde service en een perfecte staat van de producten waarborgen. Bij de productinformatie kan u de exacte levertijd en -kosten terugvinden.
.

De meeste bloembakken zijn reeds voorgemonteerd.

.
De meeste plantbakken hoe je zelf thuis niet meer op te bouwen. Het exacte montagetarief wordt u medegedeeld tijdens het bestelproces, aangezien dit uiteenloopt voor de verschillende houten bakken. Vaak is het montagetarief dus 0 euro.
.

Zeer ruime voorraad

.
Door onze ruime voorraad kunnen we een snelle levering en scherpe prijzen waarborgen. We trachten dit te bereiken door vele van onze producten permanent in voorraad te houden. Indien u dus snel nood heeft aan één of meerdere bakken voor bloemen, bent u bij ons aan het juiste adres. 
 

Contacteer ons

.
Heeft u nog vragen voor ons in petto,  ga naar onze contactpagina .
 
E-woodproducts.be, bij ons zit U goed! (+32 484 13 78 50)Meer dan 2700 artikelenMeer dan  5000 m² opslagruimtee-woodproducts.nlMobilier de jardinE-woodproducts Vlaanderen