BLOKHUTTEN

.
We bieden karaktervolle en zeer kwalitatieve blokhutten met een authentieke en onderscheidende look. We kunnen ook blokhutten op maat aanleveren. Indien u ons een uitgewerkt voorontwerp kan bezorgen, dan maken wij een offerte voor u op.
.

ONS AANBOD BLOKHUTTEN

.
Hier vindt u een overzicht van ons gamma blokhutten. Onderaan vindt u nog enkele voorbeelden van blokhutten op maat. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.
.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van blokhutten in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en houtsoort. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat u er een hele dag in zou willen vertoeven. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Met onze blokhutten hebt u jarenlang geniet van een extra verblijfplaats, in uw tuin, of ergens anders.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen.
.

CONTACTEER ONS


Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: 0489 42 09 31.
.

BLOKHUT OP MAAT: PROJECT GEREALISEERD IN BELGIË.

BLOKHUT OP MAAT: PROJECT GEREALISEERD IN FRANKRIJK.