Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 

Brico Tuinmeubelen

 
Brico is een Belgische bouwmarkt die zich hoofdzakelijk richt op doe-het-zelf artikelen maar ook tuinartikelen verkoopt.  De naam BRICO is afgeleid van het franse “bricoler of bricolage” wat in de jaren ’70 chiquer klonk dan knutselen. 
 
De eerste Brico opende in 1973 in Schoten, de keten heeft ondertussen meer als 159 filialen over het hele land alsook sinds 2006 zijn eigen webwinkel. Het concept heeft zich in de loop der jaren ook gediversifieerd, zo zijn de BricoPlanit ontstaan die mikken op de grotere zelfbouw projecten, meestal gevestigd aan de stadsrand. Hier kan je terecht voor grote renovaties of constructies en word je met raad en daad bijgestaan door experten voor het plannen van je projecten.
 
Sinds 2006 zijn er ook de kleinere BricoCity’s, gericht op kleinere projecten en ook zonder auto bereikbaar voor iedereen die in het centrum van grootsteden zoals Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven…woont.
Hier kan je terecht als huisvrouw als je snel een kadertje wil ophangen, of als student die een lamp moet vervangen, je vindt er het basisassortiment voor huishoudelijke klusjes of reparaties en ze te voet of met de fiets bereikbaar.
 

Brico huismerken

 
Maxeda DIY Group is retailer van de belangrijkste merken in de Doe-Het-Zelf markt. Sommige van die merken zijn in het bezit van Brico.
Met de continue focus op het verbeteren van hun assortiment heeft Brico een aantal sterke huismerken te bieden.
 
  • Voor uw sanitaire voorzieningen: Aquavive & Aquazuro
  • Verf & decomateriaal: Base Line, Decomode & Perfection
  • Tools: Acker, MX Power, Sencys, Wesco, Worx & Xceed
  • Alles voor de tuin: Central Park
 

Brico webshop

 
Op de webshop van Brico vind je meer dan 35.000 producten binnen de 5 grote categorieën: bouwmateriaal, decoratiemateriaal, installatiemateriaal, badkamer, keuken & wonen en tot slot ook tuin & buitenleven.
 
Het grootste deel van het assortiment is leverbaar aan huis maar je kan je bestelling ook laten klaarleggen voor afhaling in de winkel van je keuze.
 
Leuk weetje:
 
Je kan je bij Brico ook inschrijven voor een “MaakWorkShop”, waar je bij een professional lessen kan volgen over de meest diverse onderwerpen en de kneepjes van het vak kan leren.
 

Brico bouwmaterialen

 
In deze categorie vindt men alles wat men nodig heeft om te bouwen, verbouwen of renoveren. Van zand en cement via isolatie en gipsplaten naar alle soorten dakbedekking.
 

Brico decoratiemateriaal

 
Als de ruwbouwfase achter de rug is en je wilt je woning beginnen “aankleden” of de bestaande woning een nieuwe look geven, kan hier terecht voor al je vloerbekleding, verf of behangpapier en natuurlijk ook de noodzakelijke verlichting en gordijnen.
Seizoensgebonden vind je er ook een ruim aanbod decoratiemateriaal om je thuis altijd de juiste sfeer te geven.
 

Brico installatiemateriaal

 
Ben je bezig met een groot project dat speciale werk- of veiligheidskledij vereist, of ben je gewoonweg je garage aan het omtoveren tot een handige werkruimte, bij Brico vind je alles wat de technisch aangelegde doe-het-zelver nodig heeft.
 
 

Brico badkamer, keuken en wonen 

 
Hiervoor ben je bij BricoPlanit aan het juiste adres. Met vakkundig advies van de Brico medewerkers kan je je huis van verwarming voorzien, van je oude badkamer een kleine wellness ruimte maken of de aftandse keuken omtoveren in een praktische maar tegelijk aantrekkelijke ruimte waar het voor iedereen gezellig vertoeven is. Kortom Brico heeft alles om van je huis een thuis te maken.
 

Brico tuin en buitenleven

 
Om van de tuin of het terras het verlengde van je huis te maken, kan je je in deze afdeling laten inspireren door het veelzijdige aanbod tuinmeubelen, loungesets, terrasverwarming, BBQ’s en zoveel meer.
Met mooie tuinafsluitingen of schuttingen rond je tuin of terras creër je oase van rust waar je heerlijk relaxen, zonder de blikken van buren en zonder afbreuk te doen aan de omgeving.
 
!!! Tip:
 
Ook goed om weten is dat je bij Brico materiaal kan huren. Zo moet niet voor een éénmalige klus ladders en steigers of een drilboor aankopen, maar kan je online of in de winkel het nodige materiaal reserveren en uitlenen.
 
Even op een rijtje: de waarden en normen van Brico
 
Passie voor de klant
Voortdurend streven naar verbetering
Afspraken nakomen
Integriteit is de basis van vertrouwen
Steeds samenwerken als een team