BUITENKEUKEN

.
Buitenkeuken gezocht? Met één van onze keukens kan u in de zomer uw gasten verwennen en terwijl genieten van het mooie weer. Bekijk ons gamma en stel zelf uw keuken voor buiten samen.
.

ONS AANBOD BUITENKEUKENS

.
Hieronder vindt u alle producten in het gamma buitenkeukens. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.

Tip: onderaan deze pagina vindt u nog enkele foto's van keukens voor buiten.
 

''

zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van buitenkeukens in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

.
COMFORT

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat u er een hele dag aan zou willen zitten of werken. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Met onze buitenkeukens kunt u genieten van een gezellige namiddag of avond met familie of vrienden.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze buitenkeukens verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: 0489 42 09 31.
 

Tags:  Tuinbanken - Biertafels -  Tuintafels - Tuintafelsets - Loungemeubelen

.

ENKELE FOTO'S

.
''

''


WAT IS EEN KEUKEN VOOR BUITEN
 

Een buitenkeuken is een plek waar buitenshuis eten kan worden toebereid. Net als in een gewone keuken kan er een waterkraan met aanrechtblad en spoelbak aanwezig zijn. Een keuken voor buiten kan in grootte verschillen van een barbecue tot een volledig overdekte open-keuken aan een tuin- of horecaterras. Om de juiste keuken te bestellen moet je eerst bekijken hoeveel ruimte er beschikbaar is.  Het kan zijn dat je een zee van ruimte hebt in de tuin, maar dat je kiest voor een keuken die weinig ruimte inneemt maar het kan ook zijn dat je liever een zeer grote keuken plaats in de tuin. Kortom als je met vragen zit aarzel niet om ons te contacteren voor advies!