Alle vragen over Tuinhout
 

U KUNT EENVOUDIG ONLINE EEN BESTELLING PLAATSEN VOOR TUINHOUT


Tuinhout is groot, zwaar en onhandig om mee naar huis te nemen. Bij E-woodproducts kunt u al dat gedoe vermijden door online te bestellen. Kies gewoon wat u nodig hebt op onze site of bel ons voor hulp als dat nodig is - dan vervoeren wij het allemaal netjes naar uw huis!

Druk op één van de categorieën, en je vindt in een mum van tijd wat je nodig hebt.

BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer:+32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


E-woodproducts is al meer dan 10 jaar actief in de houtindustrie en zijn er trots op u een breed assortiment producten van verschillende leveranciers te kunnen aanbieden. Wij kennen al onze partners persoonlijk en daarom kunnen wij u producten van topkwaliteit en een snelle service garanderen.Wat is hardhout?

Wat is Grenen Hout?

Wat is vuren hout?

Wat is Teak Hout?

Wat is Douglas Hout?

Koopadvies Tuinmeubelen


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank of picknicktafel bestellen. Of misschien een tuintafel, bloembak, tuinkast, biertafelset? Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!


THUISBEZORGING IN HÉÉL BELGIË


Wij bezorgen tuinhout in heel België. Van Van Antwerpen tot Brussel en van Gent tot Hasselt, wij leveren hout voor uw tuin waar u het nodig heeft! Of u nu een grote of kleine tuin heeft, wij hebben de juiste producten voor u. Bezoek onze website en blader door ons assortiment. Als u niet vindt wat u zoekt, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Dakbeschot planken

 

Natuurlijk wilt u onder uw afdak naar iets aangenamers kijken dan plaatwerk. Houten dakplanken laten een ruimte er eleganter en uitnodigender uitzien. Heeft u dakhout nodig voor uw huis of terras? Wij hebben een ruime keuze aan rabatdelen van vurenhout of douglas.

Voor kunstmatig gedroogde vuren en lariks Douglas dakplanken adviseren wij een spleet van 2 mm tussen de planken. Duw de tong dus nooit helemaal in de groeven!

E-woodproducts is leverancier van hout voor daken of veranda's in Vlaanderen en Nederland. Als u een dakbedekkingsproject heeft, kunnen wij u helpen. Onze producten omvatten dakplanken en shingles, evenals houten balken, en ander gerelateerd materiaal. 

Douglas Dakbeschot kopen

 

Dakplanken vindt u bij E-woodproducts. In onze winkel kunt u eenvoudig filteren op de juiste maten. Liever advies? Heeft u vragen over de dakplaten, neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij helpen u graag verder!

 

Dakplanken monteren

 

Zorg ervoor dat de planken losjes passen, want hout zet uit als het droogt. Schuif de dakdelen in elkaar en bevestig ze aan de bovenkant van uw steunbalken door ze vast te schroeven.