Dakbeschot planken

 

Natuurlijk wilt u onder uw afdak naar iets aangenamers kijken dan plaatwerk. Houten dakplanken laten een ruimte er eleganter en uitnodigender uitzien. Heeft u dakhout nodig voor uw huis of terras? Wij hebben een ruime keuze aan rabatdelen van vurenhout of douglas.

Voor kunstmatig gedroogde vuren en lariks Douglas dakplanken adviseren wij een spleet van 2 mm tussen de planken. Duw de tong dus nooit helemaal in de groeven!

E-woodproducts is leverancier van hout voor daken of veranda's in Vlaanderen en Nederland. Als u een dakbedekkingsproject heeft, kunnen wij u helpen. Onze producten omvatten dakplanken en shingles, evenals houten balken, en ander gerelateerd materiaal. 

Douglas Dakbeschot kopen

 

Dakplanken vindt u bij E-woodproducts. In onze winkel kunt u eenvoudig filteren op de juiste maten. Liever advies? Heeft u vragen over de dakplaten, neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij helpen u graag verder!

 

Dakplanken monteren

 

Zorg ervoor dat de planken losjes passen, want hout zet uit als het droogt. Schuif de dakdelen in elkaar en bevestig ze aan de bovenkant van uw steunbalken door ze vast te schroeven.