DIERENVERBLIJVEN

.
We bieden verblijven aan voor uw favoriete (huis)dier: konijnen, honden en kippen. Ook voor hen wilt u dat ze kunnen genieten van een aangename verblijfplaats.
.

ONS AANBOD DIERENVERBLIJVEN

.
Hieronder vindt u een overzicht van al onze dierenverblijven. Klik op de foto of de “meer info”-knop om alle informatie over uw gekozen product te weten te komen.

Directe link naar: kippenhokken
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van blokhutten in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en houtsoort. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
Net zoals we met al onze andere producten doen, leveren we ook extra inspanning voor onze dierenverblijven. Zij zijn namelijk ook, zij het onrechtstreeks, klant. We vervaardigen onze producten met het idee dat uw (huis)dier er een hele dag in zou willen vertoeven.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze producten verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: 0489 42 09 31.