Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 
Wat is Douglas Hout?
 

Alle vragen over Tuinhout


 
BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer: +32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
 
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
 
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank bestellen. Of een tafel, of een prieel. Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!

Douglas Tuinhout

 

E-woodproducts.be bestaat al meer dan 10 jaar en is een van de toonaangevende bedrijven in zijn vakgebied.

Wij hebben een groot assortiment aan producten beschikbaar, waaronder tuinmeubelen en tuinhout. We merken op dat de populariteit van Douglas Hout de laatste jaren is toegenomen. We weten allemaal dat deze houtsoort zeer duurzaam is, waardoor het een ideaal materiaal is voor buitenmeubilair. Het heeft ook een zeer natuurlijke uitstraling, waardoor het in elke tuin goed tot zijn recht komt.

 

Douglas is een klassieke en veelzijdige houtsoort die niet alleen een lust voor het oog is, maar ook duurzaam is en lang meegaat.

De Douglasspar is een van de meest voorkomende bomen ter wereld. Hij is ook bekend als Oregon pine en coast Douglas-fir. Het zijn langzaam groeiende, langlevende bomen die gemiddeld tussen 500 en 1.000 jaar oud kunnen worden.

Sinds vele jaren staat de Douglas spar bekend om zijn sterkte en weerstand tegen insecten, schimmels en rotting. Zijn natuurlijke duurzaamheid betekent dat het vaak wordt gebruikt in bouwtoepassingen waar rot of bederf een probleem zijn.Zijn natuurlijke duurzaamheid maakt het ook een uitstekende keuze voor buitentoepassingen die bescherming tegen de elementen vereisen. Douglas hout wordt gebruikt voor alle soorten constructies, waaronder:

  • Daken

  • Siding

  • Schrijnwerk en Afwerking

  • Trappen, leuningen, balustrades

     

Het is gemakkelijk om mee te werken:

Douglas spar is een prachtige houtsoort. Het is gemakkelijk te verwerken en ideaal voor houtbewerkingsprojecten. Het hout is zeer licht en heeft een rechte nerf die gemakkelijk kan worden bewerkt met handgereedschap of elektrisch gereedschap. Het kan worden gebeitst of geverfd, hoewel het zijn natuurlijke kleur zal verliezen wanneer het is afgewerkt.

 

Conclusie: Douglas tuinhout is een prima product om in uw tuin te gebruiken.

Douglas tuinhout is een geweldig product om in uw tuin te gebruiken. Douglas tuinhout is een populaire keuze voor allerlei projecten, waaronder het bouwen van een tuinprieel of pergola, het maken van plantenbakken, het bouwen van een terras of patio, en vele andere toepassingen. Het hout is gemakkelijk te bewerken en kan worden gebeitst of geverfd in elke kleur die u maar wilt.