Gamma Tuinmeubelen

 
In België behoort GAMMA tot de top 3 van de Doe-het-zelf winkels. Wekelijks komen bij de 86 GAMMA winkels in België een 160.000 klanten over de vloer. Een 1000-tal medewerkers staan op de winkelvloer de klanten ten dienste.
 
Dankzij de succesvolle “Bompi” reclamespotjes en de slogan “Hoe maak je het? We maken het met Gamma” is Gamma in België een nationaal begrip.  

 
Gamma (winkel) - Wikipedia
 GAMMA franchise

.

Intergamma werkt volgens het principe van hard-franchising, dat wil zeggen dat de franchisenemers niet kunnen kiezen voor bepaalde delen van dienstverlening en andere delen achterwege kunnen laten. Intergamma biedt een totaalpakket aan zelfstandige ondernemers, die allemaal aandeelhouder van Gamma zijn. De consequentie hiervan is dat Intergamma voor haar bestaan afhankelijk is van de franchisenemers.
De franchisenemers vormen geen homogene groep. Sommigen hebben één winkel en staan zelf ook als bedrijfsleider in die winkel, terwijl anderen meerdere zaken in hun bezit hebben. Een paar groten hebben er zelfs tientallen. Daarnaast kunnen de franchisenemers ook nog andere activiteiten uitvoeren. Vanuit die verschillende situaties kijken zij anders tegen hun belangen bij Intergamma aan. De één is emotioneel meer betrokken bij de business dan de ander. Gevolg hiervan is dat Intergamma zich in een dynamische omgeving bevindt, hetgeen om een uiterst flexibele instelling vraagt.

Missie, visie en waarden van Gamma

 .
Gamma wil elke doe-het-zelver, klusser en tuinier het mogelijk maken zijn huis en tuin te verbeteren, verduurzamen, verfraaien of verbouwen. En dit aan een betaalbare prijs!
 
GAMMA wil de beste zijn in het helpen van mensen die zelf hun woonomgeving willen verbeteren en onderhouden. Dit willen ze bereiken door:
 
- Elke klant centraal te stellen
- Gepassioneerde medewerkers goed op te leiden
- De winkel functioneel en overzichtelijk in te richten
- Totale oplossingen aan te bieden tegen een voordelige prijs
- Respectvol om te gaan met mens en natuur
- Op een herkenbare en een eenvoudige manier te communiceren
- Een netwerk van rendabele winkels uit te bouwen

Gamma wil het voor iedereen makkelijker, sneller en aangenamer maken. Je kan in de winkel terecht voor alle nodige informatie om een klus in één keer goed te doen. Het vakkundig opgeleide personeel staat de klant met handige tips en tools te woord, maar helpt je ook bij het plannen en uitvoeren van bepaalde taken, zo kan je er je verf laten mengen, hout op maat laten zagen en ganse bouwpakketten laten samenstellen.
Voor wie niet zo graag klust of weinig tijd heeft, kan men zelfs de Gamma “Klusservice” inschakelen.
.

Weetjes 

.
- In 1979 startte Gamma in België, met filialen in Geel en Gent
- In 1993 werd in Anderlecht de eerste tweetalige winkel geopend en in Auvelais (tussen Namen en Charleroi) de eerste franstalige
- Het grootste Gamma filiaal staat in Roeselare en is 5000m2 groot
- In 2014/2017 en 2019 kreeg de Gamma folder de meeste stemmen bij de verkiezingen van “folder van het jaar” in de categorie Home, Doe-het-zelf, Tuin en Dier.
.

Gamma online

 

Op de website van Gamma vindt u een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 30.000 artikelen, deze site heeft maandelijks meer dan 2.000.000 bezoekers.
Het assortiment is uiterst gevarieerd , u vindt er alles van bouwmaterialen voor binnen en buiten, toebehoren voor de auto & fiets, tuin & tegels, verf & verlichting, alsook de seizoensgebonden artikelen van bloembollen tot kerstboom en decoratie.
 


Milieubewust en maatschappelijk verantwoord

 

Zoals bijna elk hedendaags ondernemen, wil ook GAMMA zijn steentje bijdragen aan het milieu.
Dit doen ze door daar waar mogelijk en economisch haalbaar een zo volledig mogelijk assortiment in FSC en PEFC hout aan te bieden.
FSC (Forest Stewardship Council) garandeert dat het bossen en plantages verantwoord beheert, zonder kaalkap of bodemverwoesting. FSC respecteert de sociale rechten van de lokale gemeenschappen en van de bosarbeiders. Het hout is traceerbaar van bos tot eindgebruiker.
PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) garandeert een bosbeheer dat het milieu respecteert, sociaal rechtvaardig en economisch haalbaar is. Dankzij de controleketen wordt het gecertificeerde hout opgevolgd in de diverse fasen van ontginning, bewerking en verkoop.
 


Energie besparen

 

Wanneer je je dak isoleert en winddicht maakt, enkel of dubbel glas vervangt door hoog rendementsglas, kiest voor een condensatieketel, je thermostatische kranen plaatst op alle radiatoren en als je energiezuinige apparaten koopt, kan je het huishoudelijk energiegebruik van een bestaande woning tot de helft terugdringen.
Bovendien kan je gebruik maken van tal van subsidies voor energiebesparende maatregelen, waardoor de gedane kosten zich dan snel zullen terugverdienen.Beknopt maar rijkelijk overzicht van alle GAMMA winkels in België

 

A

GAMMA Aalst

GAMMA Aarschot

GAMMA Anderlecht

GAMMA Ans

GAMMA Asse

 
B

GAMMA Balen

GAMMA Bastogne

GAMMA Beveren

GAMMA Borgerhout

GAMMA Brugge

GAMMA Brugge-Sint-Pieters

D

GAMMA Deinze

GAMMA Dendermonde

GAMMA Diest

GAMMA Diksmuide

GAMMA Dilbeek

E

GAMMA Eeklo

G

GAMMA Geel

GAMMA Genk Driehoeven

GAMMA Genk-Hasseltweg

GAMMA Gent

GAMMA Gentbrugge

GAMMA Geraardsbergen

H

GAMMA Halle

GAMMA Hasselt

GAMMA Hasselt-Runkst

GAMMA Heist op den Berg

GAMMA Heist op den Berg Lostraat

GAMMA Herentals

GAMMA Herstal

GAMMA Hoboken

I

GAMMA Ieper

GAMMA Ingelmunster

J

GAMMA Jemeppe

GAMMA Jumet

K

GAMMA Kampenhout

GAMMA Kapellen

GAMMA Koersel

GAMMA Kortrijk

GAMMA Kuurne

L

GAMMA La Louvière

GAMMA Leuven

GAMMA Lier

GAMMA Lokeren

GAMMA Londerzeel

M

GAMMA Maasmechelen

GAMMA Machelen

GAMMA Maldegem

GAMMA Marcinelle

GAMMA Mechelen

GAMMA Meerbeke

GAMMA Menen

GAMMA Merksem

O

GAMMA Olen

GAMMA Oostende

GAMMA Oostende-Luchthaven

GAMMA Oudenaarde

GAMMA Overijse

P

GAMMA Peer

GAMMA Pelt

GAMMA Poperinge

Q

GAMMA Quaregnon

R

GAMMA Roeselare

GAMMA Ronse

S

GAMMA Schelle

GAMMA Schoten-Paalstraat

GAMMA Sint-Niklaas

GAMMA Sint-Niklaas-Ster

GAMMA Sint-Pieters-Leeuw

GAMMA Sint-Truiden

T

GAMMA Tielt

GAMMA Tienen

GAMMA Tongeren

GAMMA Tournai

GAMMA Turnhout

U

GAMMA Uccle

V

GAMMA Verviers

W

GAMMA Waregem

GAMMA Wetteren

GAMMA Wilrijk

GAMMA Wilsele

GAMMA Wommelgem

Z

GAMMA Zelzate

GAMMA Zoersel

GAMMA Zottegem

 

GAMMA, tuin & tuinmeubelen

.

Ook in deze rubriek heeft GAMMA een groot aanbod voor alle doeleinden:
 

Barbecue (370) 

Buitenverlichting & tuinverlichting (459)

Elektrisch tuingereedschap (465)

Hand tuingereedschap (335)

Kunstgras (28)

Parasols (40)

Partytenten (16)

Schaduwdoeken (10)

Sierbestrating (513)

Terrasverwarming (40)

Tuinafsluitingen & tuinhout (1054)

Tuinhuizen & opbergen (168)

Tuininrichting (3066)

Tuinmeubelen (222)

Tuinonderhoud (885)

Zwembaden & accessoires (95)

 
Degelijke tuinmeubelen koop je voor het leven. Bij GAMMA vind je veelzijdige tuinmeubelen om heerlijk languit te liggen bij zonnig weer, aan je tuintafel te schuiven, als extra zitplaats of als lounge te gebruiken op een favoriete plek op je balkon, terras of in je tuin.

Met een kunststof tuinmeubelen heb je geen zorgen, want die zijn makkelijk te reinigen en hou je schoon en hygiënisch, en zijn bovendien bestand tegen alle weersomstandigheden.
Houten tuinmeubelen hebben meer een natuurlijk karakter en zijn tegelijk praktisch, omdat hout bij volle zon niet heet aanvoelt. Dat is wel erg belangrijk als je ‘s zomers graag buiten aan tafel zit.
Ook terrassen en balkons kunnen in de lente en zomer tot kleien oases van rust omgetoverd worden met bijvoorbeeld loungesets.
Geen enkel terras is hetzelfde en daarom zijn de loungesets voor buiten ook altijd dat tikkeltje anders. Heeft jouw terras bijvoorbeeld een harde ondergrond en wil je de tuinset in het gras plaatsen? Afhankelijk van waar en hoe vaak je de loungeset plaatst en opbergt, heb je dus een voorkeur voor:
 

- wicker, aluminium en kunststof: sterk maar makkelijk om te verplaatsen

- staal en hardhout: geschikt om het hele jaar door op dezelfde plaats te laten staan
‚Äč

Voor kleine terrassen heeft GAMMA compacte tuinsets en balkonsets. Vele loungebanken zijn inklapbaar en makkelijk verstelbaal.