BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer: +32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
 
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
 
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank bestellen. Of een tafel, of een prieel. Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!

Grenen Houten Palen

 

De grenen palen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes, en in vierkante of ronde uitvoeringen. Om direct contact met de aarde te vermijden, kunt u onze paalpunten / paalvoeten erop plaatsen.

De vierkante houten palen kunnen worden gebruikt voor vele doeleinden, waaronder de bouw van gebouwen, pergola's en omheiningen.

De ronde grenen palen worden vooral gebruikt om omheiningen (of bijvoorbeeld weidepoorten en paardenafsluitingen) te maken. De grenen palen zijn zeer sterk en duurzaam, zodat ze vele jaren meegaan.

 

Ons aanbod Grenen Houten Palen

Méér informatie over Grenen Hout:

Grenenhout is een zeer populaire keuze voor allerlei buitentoepassingen. Het ziet er prachtig uit, is gemakkelijk te bewerken en uiterst duurzaam. Het kernhout van dennenbomen is meestal roodbruin of donkerbruin van kleur, maar kan ook gelig of zelfs groenig zijn.

 

Houten palen geïmpregneerd

Dit betekent dat de palen worden geïmpregneerd met een conserveringsmiddel voordat ze worden geleverd. Dit beschermt ze jarenlang tegen rotting en aantasting door insecten. Palen van grenenhout zijn een uitstekende keuze als u zelf schuttingen, tuinhuisjes of andere buitenconstructies wilt maken die vele jaren moeten meegaan.

 

Bijhorende paalpunten of paalvoeten

E-woodproducts heeft een ruim assortiment paalvoeten en paalpunten voor het stevig verankeren van houten palen. De paalpunten en paalvoeten zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal, waardoor ze zeer sterk zijn. Paalpunten worden gebruikt voor het plaatsen van tuinpalen in de grond. Paalvoeten worden gebruikt om palen vast te zetten op een verharde ondergrond, zoals betontegels of een houten terras.