Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 
 
BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer: +32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
 
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
 
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank bestellen. Of een tafel, of een prieel. Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!

Grenen Houten Planken

Met grenen planken kunt u uw tuinhuisje, schutting of ander tuinproject een prachtige uitstraling geven. Er zijn verschillende soorten en maten beschikbaar! Wilt u graag advies over tuinhout? Wij helpen u graag met deskundig advies!

 

Ons aanbod Grenen Houten Planken


 

Grenen houten planken als schuttingplank

 

Als u zelf een schutting, tuinafscheiding of ander hekwerk wilt maken, dan heeft u natuurlijk planken nodig! Onze hoogwaardige geïmpregneerde schuttingplanken worden verkocht tegen een zeer redelijke prijs. De schuttingplanken zijn gemaakt van grenenhout, dat is geïmpregneerd.

 

Wat is Grenenhout?

 

Grenen is een zachthoutsoort met uitgesproken vlamtekening. Het heeft een kenmerkende geelachtige lichte kleur en is doorgaans minder duurzaam dan ander hardhout, zoals eiken of esdoorn. Europees grenen heeft een volumieke massa die typisch tussen 400 en 600 kilogram per vierkante meter ligt. De houtnerf is vrij fijn.

Deze houtsoort wordt vaak gebruikt voor tuinmeubelen en andere decoraties, vooral nadat het is geïmpregneerd. Je ziet het ook in bouwmaterialen (zoals balken) of zelfs interieurs (bijvoorbeeld vloeren in blokhutten).

 

Deskundig advies

 

Als je vragen hebt of meer advies nodig hebt, aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze klantenservice. Neem telefonisch of per e-mail contact op met onze deskundige medewerkers.

 

Makkelijk en snel thuisbezorgd

 

U kunt al uw hout thuis laten bezorgen, zodat u geen gedoe heeft met het huren van busjes en aanhangers. Wij leveren het grootste assortiment tuinhout, palen, planken, houten meubelen en accessoires zorgvuldig bij u thuis binnen 1-9 werkdagen. Levering in heel België.


Gratis bezorging vanaf 200 euro


Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat uw bestelling u zo snel mogelijk bereikt. Wij bieden gratis levering op bestellingen boven €200, en proberen de wachttijd laag te houden door individueel overleg met klanten alvorens elke bestelling te verwerken.