Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 
 
BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer: +32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
 
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
 
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank bestellen. Of een tafel, of een prieel. Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!

Grenen Houten Regels

Bekijk ons volledige assortiment grenen latten / regels en kies de maat die het beste bij uw project past.

Grenen latten zijn heel gebruikelijk bij bouwprojecten buitenshuis. Ze vormen de draagstructuur voor houten terrasplanken, maar ze worden ook gebruikt om diverse andere constructies zoals kleine luifels en carports overeind te houden.

 

Ons aanbod Grenen Houten Regels

Méér informatie over Grenen Hout:

Grenen is een zeer populaire keuze voor allerlei buitentoepassingen. Het ziet er prachtig uit, is gemakkelijk te bewerken en uiterst duurzaam. Het kernhout van grenen is gewoonlijk roodbruin of donkerbruin van kleur, maar kan ook geelachtig of zelfs groenachtig zijn. Het spinthout is doorgaans veel lichter van kleur, vaker geel en soms bijna wit. Grenen heeft een recht nerfpatroon en knoesten komen vaak voor.

Grenen wordt vaak gebruikt voor tuinmeubelen, schuttingen en vlonders. Niet-geïmpregneerde grenen rails en balken hebben een levensduur van 5 tot 10 jaar; geïmpregneerde zijn goed voor 15 jaar.

 

Houten Regels geïmpregneerd

Grenen palen zijn een uitstekende keuze voor het maken van uw eigen omheiningen, tuinhuisjes of andere buitenconstructies die vele jaren meegaan. Ze worden vóór levering geïmpregneerd met een conserveringsmiddel om ze extra te beschermen tegen verrotting en insectenvraat.

 

Thuisbezorging is gemakkelijk en snel.

 

Met onze leveringsservice kunt u al uw timmerhout bij u thuis laten bezorgen, zonder gedoe met het huren van bestelwagens en aanhangers. Wij leveren zorgvuldig het grootste assortiment tuinhout, palen, planken en accessoires binnen 1-9 werkdagen in heel België.


Wij bieden gratis levering op bestellingen van meer dan 200 euro.


Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Wij bieden gratis levering op bestellingen van meer dan €200, en overleggen individueel met klanten alvorens elke bestelling te verwerken in een poging de wachttijden laag te houden.