HARDHOUTEN PICKNICKTAFEL

.
Aan een hardhouten picknicktafel van E-woodproducts kan je aangenaam vertoeven. Ons brede gamma aan hardhouten picknicktafels zorgt ervoor dat iedereen vindt wat hij wenst. Ons bedrijf is FSC-gecertifieerd, wat betekent dat onze FSC-gelabelde producten vervaardigd zijn uit hout uit verantwoord beheerde bossen.

Hieronder vindt u een overzicht van ons gamma hardhouten picknicktafels. Klik op de foto of op de “meer info” knop om alle informatie over dit product te ontdekken.
.

ONS GAMMA HARDHOUTEN PICKNICKTAFELS

.
zoek
 
powered by myShop.com

VOOR ELK WAT WILS

.
E-woodproducts is verdeler van hardhouten picknicktafels in heel Vlaanderen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleur. We verzekeren een topkwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
.

COMFORT

.
We vervaardigen onze producten met het idee dat je er een hele dag zou willen aan zitten. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Op onze picknicktafels kunt u genieten met familie of vrienden van een gezellige namiddag of avond. Indien u een maximaal comfort wil bekomen, neem dan een kijkje op deze website voor kussens.
.

DUURZAAM

.
Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze picknicktafels verzekeren. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.
.

CONTACTEER ONS

.
Heeft u nog vragen over onze producten? Stuur een bericht via het contactformulier of bel ons: 0489 42 09 31.


Tags: De nummer 1 in picknicktafels -  Achetez votre meuble de jardin -  Meubles et mobilier de Jardin