Wat is hardhout?

Alle vragen over Tuinhout

 
BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer: +32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
 
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
 
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank bestellen. Of een tafel, of een prieel. Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!Hardhouten Regels

 

Hardhouten latten zijn duurzaam, veelzijdig tuinhout dat voor veel verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Ze worden bijvoorbeeld vaak gebruikt in de bouw van muren en plafonds - en ook als vlonder- of luifelsteunen.

Wat zijn de voornaamste voordelen van hardhouten latten?

 

  • Al onze hardhouten regels zijn geschaafd.

  • Hardhout is een sterk materiaal dat vele jaren meegaat.

  • Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u de lat kunt kiezen die het best bij uw behoeften past.

 

Hardhouten regels van Azobé

 

Azobé is een hardhoutsoort dat afkomstig is uit West-Afrika. Het is een dicht, sterk en duurzaam hardhout dat bestand is tegen vocht en termieten. Azobé wordt vaak gebruikt in de bouw van wanden, vloeren en plafonds omdat het gemakkelijk te bewerken is en een gladde afwerking heeft.

 

Een geschaafde afwerking:

 

Deze regels zijn geschaafd. Dit betekent dat ze zijn gladgestreken met een schaaf. Het oppervlak is vlak en glad gemaakt, zodat het gemakkelijker kan worden vastgezet. U kunt ze gebruiken zoals ze zijn, of ze voorzien van een afwerking naar keuze, zoals vernis of verf.

 

Online bestellen bij Houtwinkel E-woodproducts

 

U kunt deze hardhouten regels héél eenvoudig online bestellen. Wij hebben een groot assortiment natuurlijke houtproducten die u online kunt bestellen. Bij Houtwinkel E-woodproducts bieden wij hoogwaardige houten regels en andere houtprofielen aan. Meer informatie over onze producten vindt u ook op onze website, waar we veel informatie hebben over de verschillende houtsoorten en hun eigenschappen.