Meer dan 150.000 producten
Actie deze maand: GRATIS levering vanaf 200€
Max. 10€ verzendkosten! 
Wat is hardhout?

Alle vragen over Tuinhout

 
BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer: +32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
 
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
 
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank bestellen. Of een tafel, of een prieel. Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het!Hardhouten tuinhout

Welkom in de wereld van hardhouten tuinhout!

Dit is een plek waar u alle informatie kunt vinden over hardhouten tuinhout, en hoe u het kunt gebruiken voor uw tuinprojecten. Of u nu op zoek bent naar een klein houten bankje, of een complete buitenkeuken moet maken, wij hebben de middelen die u nodig heeft.

Wij weten dat als het gaat om het bouwen van terrassen en meubels in uw tuin, er niets boven de uitstraling van echt hout gaat. Maar als het gaat om buitenprojecten, zijn er dingen die gewoon niet kunnen worden gedaan met traditioneel hout, zoals het maken van een buitenkeuken of het bouwen van een dek rond uw zwembad. Wij hebben precies wat u nodig heeft: hardhouten tuinhout!

Ons doel is ervoor te zorgen dat elk project dat u buiten onderneemt zo mooi mogelijk is, en dat doen we door hardhout van hoge kwaliteit aan te bieden dat perfect is voor elk type buitenruimte of project.

Is hardhout wel betaalbaar?

 

We weten dat u zich afvraagt: is hardhout betaalbaar? En zo ja, waarom zou ik ervoor kiezen?

Nou, we hebben goed nieuws voor u. Hardhout is betaalbaar, en het is geweldig voor uw huis! Er zijn een paar redenen waarom wij denken dat hardhout de beste optie is voor uw huis:

Hardhout is veelzijdig: U kunt hardhout gebruiken voor zowel grote als kleine projecten, zoals vloeren of aanrechtbladen. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden - en het vereist geen speciale chemicaliën om het mooi te houden. U kunt met hardhout een verbazingwekkende uitstraling krijgen die tientallen jaren meegaat zonder veel onderhoud!

Hardhout is mooi: Hardhout heeft een rijke glans die het perfect maakt voor werkbladen of vloeren in elke kamer van het huis. Ze zijn er in veel verschillende kleuren en stijlen, dus er is zeker iets dat perfect in uw interieur past.

Hardhout is duurzaam: Hardhout is uiterst duurzaam en gaat lang mee - je kunt het een leven lang gebruiken! Bovendien absorberen ze het geluid beter dan andere materialen, wat betekent dat u naar muziek kunt luisteren zonder dat u het volume harder hoeft te zetten als er iemand door de deur loopt.

 

Waar komt hardhout vandaan?

 

Hardhout komt overal vandaan!

Loofhout is een algemene term die verwijst naar hout van loofbomen zoals eik, es, beuk en berk. Deze bomen groeien overal ter wereld en kunnen worden geoogst voor hun hout. De meest gebruikte hardhoutsoorten voor meubels zijn eik, beuk en es.

Tegenwoordig komt het meeste hardhout uit Europa, Noord-Amerika en Azië. De Europese Unie is de grootste exporteur van loofhout ter wereld: alleen al uit Oost-Europa komt 45% van de wereldexport. China is echter onlangs een van de grootste exporteurs van hardhout ter wereld geworden - in feite exporteren zij meer dan enig ander land!

 

Hoe duurzaam is hardhout?

Hardhout is duurzaam. Hardhout gaat lang mee, en het is geweldig voor buitenprojecten. Maar hoeveel langer gaan ze mee dan andere materialen? En wat voor buitenprojecten kun je ermee doen?

Hardhout is zeer duurzaam, maar er zijn enkele factoren die van invloed zijn op de levensduur. Als u uw hardhouten vloer bijvoorbeeld in een druk belopen ruimte gebruikt, zoals een keuken of slaapkamer, zal deze sneller slijten dan wanneer u deze gebruikt in een eetkamer of woonkamer waar niet voortdurend mensen overheen lopen. Hetzelfde geldt als u uw hardhouten tafel buiten gebruikt en hem de hele tijd buiten laat staan - hij zal sneller slijten dan wanneer u hem naar binnen haalt als het regent en hem anders binnen houdt.

Hardhout is ook duurzamer dan andere materialen, zoals plastic en samengestelde houtproducten (zoals MDF), die na verloop van tijd gemakkelijker splijten en breken en ook gemakkelijker kromtrekken door temperatuurschommelingen.