Maak Uw Keuze

1

Hardhouten Tuinhout

000000000000000
Wat is hardhout?

Alle vragen over Tuinhout

 
BV E-Product Europe (Hoofdzetel)
Patijntjestraat 107
9000 Gent
Telefoonnummer: +32 484 13 78 50
E-woodproducts.be
contact@e-woodproducts.be
 
BV E-Product Europe (Kantoren)
Leirekenstraat 16
9310 Aalst
 
BV E-Product Europe (Verdeelcentrum)
Hannaerden 1A
9280 Lebbeke

Geen ophalingen mogelijk!


KANT-EN-KLARE-PRODUCTEN


Hout is iets waar we trots op zijn bij E-woodproducts. Het is ons vak! Maar we verkopen niet alleen hout. Wij verkopen ook kant en klare producten. U kunt bijvoorbeeld een tuinbank bestellen. Of een tafel, of een prieel. Wat u ook nodig heeft om uw tuin mooi en comfortabel te maken, wij hebben het! 

Hardhouten Planken

 

Hardhout is om vele redenen een populaire keuze. Het heeft een warme, klassieke uitstraling die perfect is voor elke kamer in uw huis, van de keuken en woonkamer tot de badkamer en de kelder. Maar hardhout is niet alleen mooi - het is ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Dat betekent dat u er jarenlang van kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervanging of beschadiging van uw vloer.

Als u meer informatie wilt over hardhouten planken en hoe ze u kunnen helpen uw droomhuis te realiseren, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Hardhout, een populaire keuze voor vloeren

 

In de wereld van de vloeren zijn er veel keuzes. Maar een van de populairste is hardhout. Hardhout is een natuurlijk product dat al duizenden jaren wordt gebruikt om vloeren en andere houtproducten van te maken. Het is niet alleen mooi, maar biedt ook vele voordelen die het een geweldige keuze maken voor uw huis of bedrijf.

 

Andere toepassingen van hardhouten planken:

 

Hardhouten planken worden ook gebruikt voor aanrechtbladen, kasten, meubels en andere houtproducten. Ze hebben een prachtige natuurlijke afwerking die goed past bij bijna elke decoratiestijl.

 

Is hardhout een duurzaam product?

 

Hardhout is een duurzame bron en kan worden geoogst zonder het milieu te schaden. Wanneer u hardhout gebruikt voor vloeren of andere producten, gebruikt u een hernieuwbare bron die niet wordt uitgeput zoals niet-hernieuwbare bronnen zoals kolen of olie.

 

Ruw bezaagd, Fijnbezaagd, Glad Geschaafd, wat zijn de verschillen?

 

Hier schetsen we kort de verschillen tussen ruw gezaagd, fijn gezaagd en glad gezaagd hout.

Een ruw gezaagde plank is hout dat niet geschaafd is tot een egaal oppervlak. Er kunnen wat knikken in zitten en andere onvolkomenheden waardoor het er rustieker uitziet dan geschaafde planken.

Een fijnbezaagde plank is gladder dan een ruw bezaagde plank. De reden is omdat er hier een fijnere zaagtand is gebruikt. Een fijnbezaagde plank is niet geschuurd / geschaafd.

Een glad geschaafde plank is hout dat is geschaafd tot een glad en gelijkmatig oppervlak. De afwerking is gladder dan bij fijnbezaagd hout.

 

Wat is het verschil tussen hardhout en zachthout?

 

Hardhout is over het algemeen harder dan zachthout. Er zijn vele soorten hardhout, die in hardheid kunnen variëren afhankelijk van de soort en de groeiomstandigheden. De meest gebruikte soorten voor timmerhout zijn eik, den, es en ceder. Naaldhout omvat naaldbomen zoals dennen en sparren, maar ook loofbomen zoals populieren en berken.

 

Hardhout te koop bij Houthandel E-woodproducts

 

E-woodproducts is een leverancier van hardhout van hoge kwaliteit. Wij zijn gevestigd in het hart van Vlaanderen. Ons bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar, en we zijn er trots op de belangrijkste leverancier van hoogwaardig hardhout in Europa te zijn. Wij bieden een breed scala aan soorten die kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan toepassingen zoals vloeren, meubelmakerij, lambrisering en nog veel meer. Ons hout komt uit duurzaam beheerde bossen en is ovengedroogd om ervoor te zorgen dat het aan uw behoeften voldoet.

Hardhouten tuinhout

Welkom in de wereld van hardhouten tuinhout!

Dit is een plek waar u alle informatie kunt vinden over hardhouten tuinhout, en hoe u het kunt gebruiken voor uw tuinprojecten. Of u nu op zoek bent naar een klein houten bankje, of een complete buitenkeuken moet maken, wij hebben de middelen die u nodig heeft.

Wij weten dat als het gaat om het bouwen van terrassen en meubels in uw tuin, er niets boven de uitstraling van echt hout gaat. Maar als het gaat om buitenprojecten, zijn er dingen die gewoon niet kunnen worden gedaan met traditioneel hout, zoals het maken van een buitenkeuken of het bouwen van een dek rond uw zwembad. Wij hebben precies wat u nodig heeft: hardhouten tuinhout!

Ons doel is ervoor te zorgen dat elk project dat u buiten onderneemt zo mooi mogelijk is, en dat doen we door hardhout van hoge kwaliteit aan te bieden dat perfect is voor elk type buitenruimte of project.

Is hardhout wel betaalbaar?

 

We weten dat u zich afvraagt: is hardhout betaalbaar? En zo ja, waarom zou ik ervoor kiezen?

Nou, we hebben goed nieuws voor u. Hardhout is betaalbaar, en het is geweldig voor uw huis! Er zijn een paar redenen waarom wij denken dat hardhout de beste optie is voor uw huis:

Hardhout is veelzijdig: U kunt hardhout gebruiken voor zowel grote als kleine projecten, zoals vloeren of aanrechtbladen. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden - en het vereist geen speciale chemicaliën om het mooi te houden. U kunt met hardhout een verbazingwekkende uitstraling krijgen die tientallen jaren meegaat zonder veel onderhoud!

Hardhout is mooi: Hardhout heeft een rijke glans die het perfect maakt voor werkbladen of vloeren in elke kamer van het huis. Ze zijn er in veel verschillende kleuren en stijlen, dus er is zeker iets dat perfect in uw interieur past.

Hardhout is duurzaam: Hardhout is uiterst duurzaam en gaat lang mee - je kunt het een leven lang gebruiken! Bovendien absorberen ze het geluid beter dan andere materialen, wat betekent dat u naar muziek kunt luisteren zonder dat u het volume harder hoeft te zetten als er iemand door de deur loopt.

 

Waar komt hardhout vandaan?

 

Hardhout komt overal vandaan!

Loofhout is een algemene term die verwijst naar hout van loofbomen zoals eik, es, beuk en berk. Deze bomen groeien overal ter wereld en kunnen worden geoogst voor hun hout. De meest gebruikte hardhoutsoorten voor meubels zijn eik, beuk en es.

Tegenwoordig komt het meeste hardhout uit Europa, Noord-Amerika en Azië. De Europese Unie is de grootste exporteur van loofhout ter wereld: alleen al uit Oost-Europa komt 45% van de wereldexport. China is echter onlangs een van de grootste exporteurs van hardhout ter wereld geworden - in feite exporteren zij meer dan enig ander land!

 

Hoe duurzaam is hardhout?

Hardhout is duurzaam. Hardhout gaat lang mee, en het is geweldig voor buitenprojecten. Maar hoeveel langer gaan ze mee dan andere materialen? En wat voor buitenprojecten kun je ermee doen?

Hardhout is zeer duurzaam, maar er zijn enkele factoren die van invloed zijn op de levensduur. Als u uw hardhouten vloer bijvoorbeeld in een druk belopen ruimte gebruikt, zoals een keuken of slaapkamer, zal deze sneller slijten dan wanneer u deze gebruikt in een eetkamer of woonkamer waar niet voortdurend mensen overheen lopen. Hetzelfde geldt als u uw hardhouten tafel buiten gebruikt en hem de hele tijd buiten laat staan - hij zal sneller slijten dan wanneer u hem naar binnen haalt als het regent en hem anders binnen houdt.

Hardhout is ook duurzamer dan andere materialen, zoals plastic en samengestelde houtproducten (zoals MDF), die na verloop van tijd gemakkelijker splijten en breken en ook gemakkelijker kromtrekken door temperatuurschommelingen.