Harry Malter

.
Wij werken reeds een aantal jaar samen met dit familiepark. Deze is gelegen in het bosrijke Heusden en is reeds jaren een gevestigde waarde met een groot aantal attracties geschikt voor kinderen van het kleuter- en lager onderwijs. Er is een overdekt speelpark en binnenspeeltuin, 
 

Wat is er zowat allemaal te beleven?

 
Als je binnenkomt in het park, voel je je meteen thuis. Vlakbij de inkom staat er een kinderboerderij met kippen, geiten en herten. Je wordt meteen in het park gezogen en begint aan een prachtige avontuur. Het dierenpark biedt een thuis aan 100 dieren (stokstaartjes, wasberen, beverratten, struisvogels, mara's, kamelen, shetlandpony's, ...). In sommige dierenverblijven mag je ook vrij rondwandelen, en kom zo heel dichtbij sommige dieren. In het dierenpark staat er ook een leuke mix van attracties, zoals molens, een jungle parcours, grappige spiegels en zelfs een gloednieuwe binnenspeeltuin. Dit gedeelte van het park is niet alleen voor kinderen fantastisch, maar ook volwassenen genieten hier met volle teugen van wat er allemaal te beleven is. Ze zien hun kinderen genieten, en er is enorm veel interactie met de dieren. Ben je even moe en wil je even neerzitten. Op verschillende plaatsen hebben onze collega’s dit pretpark KING tuinbanken neerzet. Zalig tot rust komen en genieten van de prachtige natuur.
 
Als je eenmaal uit dit dierenpark bent, kom je terug op de centrale plaats. Je kan genieten van wat lekkere warme wafels, of plaats nemen op de King Picknicktafels op het grote buitenterras. Als je dan verdere stapt naar het andere gedeelte van het park, kom je terecht op de vernieuwde buitenspeeltuin. Er zijn talloze attracties voor onze allerkleinsten. Opnieuw kunnen de kids in alle veiligheid van hun spel genieten, terwijl de ouders vanaf op een kleine afstand iets fris kunnen drinken.


Zoek je een leuke uitstap met je klas? 
 

Familiepark Harry Malter is uiteraard een ideale partner voor klasuitstappen. Zo genieten scholen van een bijzonder prijsaanbod. Als school betaalt je 9.95 euro per kind. Daarbij geniet elk kind ook van een gratis drankje of ijsje. Er mag ook één begeleider gratis mee naar binnen. Voor het peuter en kleuteronderwijs is dat 1 begeleider per 10 kinderen. Voor het lager 1 begeleider per 15 kinderen, en voor het bijzonder onderwijs 1 begeleider per 5 kinderen. De overige begeleiders betalen 6 euro per persoon.
 
 
Ik zoek een leuk verjaardagsfeestje, is dit mogelijk?
 
Als er iemand belangrijk is in dit park, dan zijn het de kinderen! Heb je zelf 9 vrienden of vriendinnetjes, dan kom je samen aan het magische getal 10. Je kan goed tellen, 1 + 9 = 10!
 
Vanaf 10 personenzijn er verschillende formules om jouw verjaardag te vieren. Omdat de tarieven wel eens veranderen, geven we een richtprijs aan, zo heb je meteen al een idee. Hou rekening met een budget tussen de 15 en 18 euro. De toegang tot het park is altijd inbegrepen. Afhankelijk van de formule kan je ook kiezen voor een kindergerecht (frikadellen, kipnuggets, balletjes in de tomatensaus) of een dessert (snoep, ijsje, pannenkoek). Een drankje zit wel in elke formule.
 
 
Is er een korting met een lerarenkaart? 
 
Jazeker! Tussen 1/5/22 en 6/11/22 betaal je 8 euro in plaats van 13.50 euro.
 
Daarenboven zijn er ook lerarendagen tussen 2/4/22 en 30/4/22. Op vertoon van de lerarenkaart 2022, kan de kaarthouder en 1 gezinslid het familiepark gratis bezoeken. Per extra gezinslid betaal je dan 8 euro (in plaats van 13.50 euro). Kinderen kleiner dan 1 meter, komen gratis dit park binnen.

Website: http://www.harrymalter.be/

 

Enkele Sfeerbeelden


Druk op de foto om meer te weten over het product. 

harry malter tuinbank

haryy-malter-2.jpg

Harry Malter speeltuin

harry malter picknicktafels

Openingsuren in 2022

.
Wil je graag dit prachtpark bezoeken? Hier vindt u alvast de openingsuren. We raden het steeds aan om hun website te bezoeken! Dranken, warme maaltijden, hamburgers, frietjes, ijsjes, snacks, snoepgoed, chips, etc… te verkrijgen van 10h00 tot 18h00 (warme maaltijden tot 16h30). 

.

.
Video: wandelen doorheen Familiepark Harry Malter 

Adres en contact


Bosheidestraat 15
9070 Destelbergen (Heusden)
+32 (0)9 273 91 79